• Jaunas detaļas slavenās motociklistes Tatjanas Ozolinas traģiskās avārijas lietā

    Avārija
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Šonedēļ Turcijā nositās slavenā motocikliste Tatjana Ozolina, kura sociālajos tīklos bija zināma kā MotoTaņa. Par viņas nāvi sēro tūkstošiem motofanu vairākās pasaules valstīs. Taņa bija ļoti populāra, viņas gaitām diendienā sekoja vairāk nekā 5 miljoni fanu.

    MotoTaņa daudzus iedvesmojusi sēsties uz motocikla un izbaudīt brīvību, ko tas sniedz. Šonedēļ viņa devās savā pēdējā izbraucienā. Krievijas skaistule Tatjana atpūtās Turcijā – gribējusi to krustu šķērsu izbraukāt ar motociklu. Pirmdien, 22. jūlijā, viņa devās izbraucienā kopā ar savu draugu Sergeju Hardikovu un turku baikeri Onuru Obuku. MotoTaņa ietriecās kravas mašīnā un nomira notikuma vietā, bet turku baikeris guva traumas un  tika nogādāts slimnīcā.

    Sākotnējā informācija vēstīja, ka Tatjana vienkārši zaudējusi kontroli un lielā ātrumā ietriekusies priekšā braucošā automašīnā. Taču tā vis neesot bijis… Atklājas arvien jaunas traģēdijas detaļas.

    Avārijā izdzīvojušais Obuks apgalvo, ka tā bijusi mirušās krievietes vaina. Ozolina aizķērusi viņa motociklu brīdī, kad centusies apdzīt kravas auto, bet netikusi galā ar motocikla vadīšanu un ietriekusies spēkratā. Sergejam ir cita versija: Tatjana braukusi pa priekšu un strauji samazinājusi ātrumu, bet Obuks to neesot pamanījis un ietriecies viņas braucamajā. Sergejs redzējis tikai to brīdi, kad Obuks strauji bremzējis,  priekšējais ritenis bija uzrauts augšā, un tas aizķēris Ozolinas braucamo.

    No sievietes galvas trieciena brīdī nolidojusi ķivere, tādēļ kritienā gūtās traumas bijušas nāvējošas. Viņas motocikls aizslīdējis 26 metrus uz priekšu, bet Obuka motocikls aizkūleņojis līdz apmalei. Sergejs tūdaļ apstājies un pieskrējis pie Tatjanas.«Pulss vēl bija. Apstājās vairākas automašīnas. Lūdzu, lai izsauc ātro palīdzību.

    No vienas mašīnas izleca vīrietis un teica, ka esot ārsts. Viņš arī pataustīja pulsu. Taņa vēl bija dzīva,» pastāstīja motociklistes draugs.

    Pēc piecām minūtēm ieradās mediķi

    Dīvainākais, ka no avārijas vietas pazudusi kamera, kas bija piestiprināta mirušās motociklam.  Savukārt Sergeja kamera  bija izlādējusies.

    Noskaidrots, ka Obuks avārijas brīdī nav bijis alkohola reibumā, taču šobrīd notiek izmeklēšana un tiek pieļauts, ka avārijas vaininieks tomēr ir viņš. Arī mirušās sievietes tēvs Ivans Ozolins medijiem sacījis:

    «Mums teica, ka vainīgs ir tas turks.

    Izmeklētāji nosliecas par labu šai versijas par 90 procentiem. Taču tas vēl nav oficiāli.»

    Svētdien Maskavā notiks atvadas no MotoTaņas. Pēc tam viņu kremēs. Urnu apbedīs motociklistes dzimtajā pilsētā Tarā Omskas apgabalā.

       

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē