• Ilze Grase-Ķibilde aiziet no darba «Møller Baltic Import», pārceļoties uz Vāciju

    Auto industrija
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Møller Baltic Import» (MBI), «Volkswagen» automobiļu importētājs Baltijā un «Audi» automobiļu importētājs Latvijā un Lietuvā, informē, ka šā gada 16. augustā darba attiecības noslēgusi izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde. Jauns izpilddirektors tiks izraudzīts tuvāko mēnešu laikā. Līdz tam MBI turpinās savu darbību «Møller Baltic Import» valdes priekšsēdētāja Tūres Nilsena Brēna (Tore Nilsen Breen) vadībā.

    Ilze Grase-Ķibilde pārcelsies uz Vāciju, lai turpinātu karjeru pie viena no pasaules vadošajiem automobiļu ražotājiem. Sīkāka informācija par viņas amatu tiks publiskota drīzumā.

    «Gatavojoties uzsākt šo aizraujošo jauno karjeras posmu, es ar milzīgu pateicību atskatos uz savu darbu Møller Baltic Import. Pēdējā desmitgade sniegusi ievērojamu pieredzi, kas bija piepildīta ar izaugsmi, izaicinājumiem un nenovērtējamām mācībām. Esmu ļoti pateicīga savai uzticīgajai komandai par smago darbu, atbalstu un kopīgo apņemšanos sasniegt ambiciozus mērķus. Kopā mēs esam veidojuši vidi, kurā uzticēšanās un sadarbība ir bijusi mūsu panākumu pamatā, ļaujot mums gūt nozīmīgus panākumus,» saka Ilze Grase-Ķibilde.

    «Man ir bijis gods strādāt kopā ar tik talantīgiem cilvēkiem, kuri pastāvīgi pārvar inovāciju un veiktspējas robežas.»

    «Ar sirsnīgu pateicību un cieņu pateicamies Ilzei par viņas pašaizliedzīgo darbu Møller Baltic Import pēdējo desmit gadu laikā. Ilzes enerģija, uzņēmējdarbības vīzija un iejūtīgā vadības pieeja ir ievērojami veicinājusi MBI kā tirgus līdera izaugsmi. Šīs pārejas laikā, kamēr mēs apstiprinām jauno izpilddirektoru, uzņēmumu atbalstīs kompetenta un motivēta vadības komanda, pateicoties Ilzes vadības stilam, kas balstīts uz dalītu atbildību,» norāda Møller Baltic Import valdes priekšsēdētājs Tūre Nilsens Brīns.

    «Tomēr ir iedvesmojoši redzēt, ka augsti kvalificēta un prasmīga vadītāja iegūst aizraujošas iespējas nozarē. Mēs lepojamies ar Ilzi un ar nepacietību gaidām viņas turpmākos panākumus.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē