• Iespaidīgs darījums – «Scania» piegādās 80 kravas auto, vadītājus apmācīs ārzemēs

    Komercauto
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Scania Latvia» ir veiksmīgi noslēgusi vienu no lielākajiem darījumiem uzņēmuma vēsturē, piegādājot starptautiskajam multimodālās loģistikas uzņēmumam «Samskip» 80 jaunas kravas automašīnas.

    «Pēdējo desmit gadu laikā esam rūpīgi strādājuši pie attiecību stiprināšanas ar starptautisko multimodālās loģistikas uzņēmumu Samskip, un tagad esam veiksmīgi īstenojuši vienu no nozīmīgākajiem projektiem uzņēmuma vēsturē. Šis darījums ir apliecinājums mūsu ilgtermiņa pieejai un spējai pielāgoties izaicinājumiem, lai nodrošinātu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus,» komentē Aigars Pušinskis, Scania Latvia valdes loceklis.

    Jaunās kravas automašīnas, ko Scania Latvia piegādā loģistikas uzņēmumam Samskip, ietver trīs dažādus modeļus: 4×2 standarta vilcējus, 4×2 tilpumkravu vilcējus jeb «mega», kā arī 6×4 vilcējus, kas ir paredzēti smagākām kravām un konteineriem. Papildu automašīnām Scania Latvia nodrošina arī pilnu tehnisko atbalstu, kas ietver papildu aprīkojumu (instrumentu kastes, ugunsdzēšamās kastes utt.), dokumentāciju un sertifikāciju, kā arī autovadītāju apmācības, kas tiks veiktas gan Nīderlandē, gan Latvijā.

    Apmācības Nīderlandē vadīs Scania Latvia autovadītāju apmācību meistars Gints Vārtukapteinis, kas nodrošinās, ka autovadītāji ir pilnībā sagatavoti darbam ar jaunajām kravas automašīnām. Papildu visi vilcēji ir aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, nodrošinot augstu drošības līmeni un komfortu autovadītājiem.

    «Mūsu mērķis ir ne tikai piedāvāt augstākās kvalitātes transportlīdzekļus, bet arī pilnu servisa un atbalsta nodrošinājumu, lai mūsu klienti varētu pilnībā fokusēties uz savu uzņēmējdarbību,» komentē Aigars Pušinskis, Scania Latvia valdes loceklis.

    Savukārt Samskip mērķis ir autoparka atjaunošana Vācijas un Benilukss reģionā, kur vēl nesen darbojās tikai puse no pasūtītā apjoma. Tādā veidā uzņēmums ir nodrošinājis gan jaunas darba vietas, gan, pateicoties šim darījumam, jaunus transportlīdzekļus ar modernākajiem braukšanas un drošības funkciju tehnoloģijām.

    «Galvenais fokuss šobrīd ir autoparka atjaunošana Vācijas un Benilukss reģionā. Pārstrukturizējot Eiropas reģionu darbību, esam panākuši mūsu autoparka paplašinājumu, kopumā sasniedzot nepilnas 200 kravas automašīnu vienības, un ar jauno sadarbību spējam arī nodrošināt autoparka nepieciešamo atjaunošanu. Ņemot vērā iespēju gūt pilna servisa pakalpojumu, ievērojamos Scania rādītājus degvielas efektivitātē un cik ļoti šīs automašīnas ir iecienītas autovadītāju vidū, sadarbība ar Scania Latvia bija loģisks solis. Esam pārliecināti, ka tas palīdzēs ne tikai īstenot mūsu attīstības plānus, bet arī nostiprināt mūsu pozīcijas Eiropas tirgū,» komentē Kaspars Rimša, Samskip Latvijas pamatdarbības struktūrvienības vadītājs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē