• Horoskops 9. – 15. jūlijam: astroloģe atklāj dienu, kad viss sagriezīsies kājām gaisā

    Horoskopi
    Jana Reķe
    9. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Pats nedēļas sākums ir lielisks plānošanai, apmācībām un jebkādai citai mentāli stimulējošai aktivitātei. Tas kopā ar pārsteigumu un dzīves bonusu enerģiju gādās par gatavību iziet jaunajā – interesēties, runāt, izmēģināt atšķirīgas taktikas un labi pavadīt laiku.
    Nākamais: Auns

    Būsiet motivēti jēgpilnām un svarīgām nodarbēm. Pati nopietnākā un atbildīgākā diena būs 11. jūlijs – šīs nedēļas kulminācija darbu, pienākumu, saistību un solījumu izpildes ziņā. Tie, kuri nemīl pacietīgu darbošanos, šis būs ļoti aizņemts vai pat nospiedošs laiks. Visādi citādi dzīve parūpēsies, lai jūs neaizmirstu par savu apņēmību un vārdiem ne tikai darbā, bet arī attiecībās.

    Šīs nedēļas fonā ir attiecību tēma ar izteikti romantisku nokrāsu un kāpinātu idealizāciju.

    Arī šeit karstākais punkts būs ceturtdienā. Sevišķi no 10. līdz 14. jūlijam var sanākt piedzīvot veselu attiecību stāstu, sākot no iemīlēšanās, radošā pacēluma, kaisles un beidzot ar jūtu bagāžu, ar ko parasti saskaraties, kad vēlaties satuvināties. Pat labi nobriedušās attiecībās saskarsieties ar jaunām jūsu attiecību nokrāsām.

    No 11. jūlija līdz 5. augustam Venera būs radošajās uz spilgtajās Lauvās. Tā ietekmē sievietes būs drosmīgākas, rotaļīgākas, spilgtākas un uzņēmīgākas. Labprāt pievērsīsiet uzmanību ārējam izskatam un kopējam iespaidam, kādu atstājat. Iepirkšanās un dāvanas var būt īpaši dāsnas. Gaumē dominēs ekscentriskums.

    Vēl visas šīs nedēļas garumā fonā briedīs Marsa un Urāna satikšanās, kas notiks 15. jūlijā. Tā var būt kā bumba ar laika degli – diena, kad viss var sagriezties kājām gaisā. Attiecīgi enerģijas vedinās uz kādu risku, uzdrošināšanos, pārmaiņām vai jebkādu citu iziešanu ārpus komforta zonas. Šīs enerģijas nešpetnuma dēļ ieteicams uz ceļa būt prātīgiem, nepārpūlēties un rēķināties ar kādām tehniskām ķibelēm.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē