• Horoskops 8. – 14. oktobrim. Vēžiem aizraujošs randiņš, Ūdensvīriem – laiks ceļošanai

    Horoskopi
    Jana Reķe
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Anita Austvika/Momenti
    Sākusies burvīga nedēļa ar augošu mēnesi, kurš vedinās attīstīties un virzīties uz priekšu neatkarīgi no situācijas, kurā atrodaties.
    Nākamais: Auns

    Nedēļas sākums būs piepildīts ar augstiem ideāliem, lielām idejām un plāniem, kā nekā aiz muguras ir palicis aptumsumu koridors, kurš palīdzēja ienest dzīvē pārmaiņas. Lielisks laiks vērienīgiem ilgtermiņa plāniem, sevišķi 8. oktobrī.

    Būs arī romantiska gaisotne ar flirtu, randiņu un aizrautīgu laika pavadīšanu. Labprāt runāsiet par nākotnes plāniem un izbaudīsiet seksuālo impulsu.

    Visas nedēļas garumā būs arī iekšējā dziedinājuma enerģija. Tā atgādinās par veselīgu pašapziņu, uzticēšanos sev.

    No 13. oktobra līdz 2. novembrim prāts būs ass. Nekas nepaliks bez uzmanības. Savos plānos un spriedumos būsiet drosmīgāki, atklātāki un uzņēmīgāki.

    No 14. oktobra aktualizēsies kompromisa tēma, būs jāspēj atdalīt pašapmānu un samierināšanās stāstus no patiesas sadarbošanās, kur visas iesaistītās puses ir ieguvējas. 14. oktobrī izaugsme, attīstība un gudrība palīdzēs atrast veidu, lai nenomaldītos viltus kompromisos.

    Kopumā šonedēļ galvenā tēma būs visu veidu attiecības, sevišķi partnerattiecības, kurās meklēsiet balansu starp savām un otra cilvēka vēlmēm un iespējām. Otra nozīmīga tēma ir lielie, stratēģiskie dzīves plāni – izglītība, ceļojumi, profesionālā un garīgā izaugsme un ne tikai.

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē