• Horoskops 6. – 12. augustam: Kuram būs naudas pieplūdums, kuram – ķibeles ar auto?

    Horoskopi
    Jana Reķe
    6. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock (Zhuravlev Andrey)
    Tuvākās desmit dienas valdīs pārmaiņu vēji. Šiajā laikā pat vissmalkākajām detaļām būs liela nozīme. Piemērots laiks, lai pārskatītu savu ēdienkarti, atpūtas un darba ritmu, arī fizisko aktivitāšu daudzumu un kvalitāti.
    Nākamais: Auns

    Tikko sācies jauns Mēness cikls un retrogrādā Merkura periods. Tas šai nedēļai iedos jaunu elpu, tiesa gan, ļoti pazīstamās un jau iepriekš aktuālajās tēmās. Šis būs brīnišķīgs laiks, lai darbotos ar piņķerīgiem darbiem, ietu dziļumā un visā, ko darāt, atrastu savu personisko motivāciju.

    Priekšplānā varētu izvirzīties dzīves stila maiņas veselības un labsajūtas vārdā.

    Aktuāla būs tautas medicīna – dažādas zālītes, ziedes, tējas un novārījumi.

    Var kļūt aktuāli nodarboties ar vākšanu, šķirošanu, žāvēšanu, gatavošanu.

    Laiks ieviest kārtību savā darba vidē – pārkārtot, pārplānot vai izmēģināt jaunas programmas un risinājumus, kas varētu atvieglot ikdienu. Plāni un projekti, kuri iestrēguši, pēkšņi uzprasīsies, lai tos pārskatītu un pieliktu punktu vai pačubinātu uz priekšu.

    Sevišķi 8. augustā aktualizēsies vērtību tēma – vai tas, ko daru, atbilst manām vērtībām un nāk par labu pašam un apkārtējiem?

    Tas jaunais, uz ko ejat jau no maija beigām,

    šajā nedēļā spilgti izgaismosies un aktualizēsies kā iespējas, mācības, ceļojums, paaugstinājums vai jebkāda cita veida virzīšanās kādā jaunā etapā.

    Ļoti spēcīgi jūtams tas būs tuvāk 7. augustam, bet kopējā noskaņa, ka kaut kur ir jāvirzās, jāaug un jāmainās, būs spēcīgi jūtama tuvākās 10 dienas.

    10. augustā aktualizēsies pienākumu un atbildības tēma. Kopā ar fonā esošo precizitātes un sīkumainības enerģiju, varat priekšroku dot tam, ko vajag izdarīt, nevis ko patiesībā vēlaties.

    Šis ir ļoti skrupulozs laiks, kurā vissmalkākajām detaļām būs liela nozīme. Piemērots laiks, lai pārskatītu savu ēdienkarti, atpūtas un darba ritmu, arī fizisko aktivitāšu daudzumu un kvalitāti.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē