• Horoskops 3.–13. maijam. Klāt nedēļa, kad pabeigt visu iesākto!

    Horoskopi
    Jana Reķe
    3. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Šis periods aizsāksies ar citu dinamiku, pateicoties tam, ka Marss beidzot pāries enerģiskajā un drosmīgajā Auna zīmē, kur atradīsies no 30. aprīļa līdz 9. jūnijam. Tagad kā no pārpilnības raga var uzrasties dažādas darīšanas. Kas būtiski, tagad izvirzīt mērķus un rīkoties saskaņā ar tiem būs daudz vieglāk.
    Nākamais: Auns

    Ir noslēdzies aptumsumu koridors, retrogrādā Merkura laiks, dezorganizētais Marss, Zivju periods, tagad ir laiks visu šajā pēdējā pusotrā mēnesī pieredzēto, izprasto, pārbaudīto un sastrādāto ievirzīt saprotamā, jēgpilnā un jūsu mērķiem atbilstošā gultnē. Līdz 12. maijam ir lieliska iespēja pabeigt, palaist vai kā citādi aktivizēt iestrēgušos jautājumus.Tajos būs jaušams daudz lielāks pamatīgums un izpratnes dziļums. Tīri praktisko jautājumu kontekstā atrisināsies iestrēgušās tēmas.

    Iepriekš pieredzētā aptumsuma ietekmētais Mēness cikls noslēgsies 7. maijā, un šis laiks ir piemērots, lai drosmīgi, mērķtiecīgi un jaudīgi sadarītu visu to, kas ir iestrēdzis, palicis pusratā vai vienkārši vajadzīgs papildu iekšējais gribasspēks risinājumam. Īpaši var izcelt laiku ap 3. maiju, kad enerģijas būs tiešām daudz. Savukārt 7. maijs, kā jau pēdējā Mēness cikla diena, piemērots stingrām, racionālām vai pat terapeitiskām darbībām – sakārtot, izrunāt, atlaist vai kā citādi pārkārtot sevi un dzīvi, lai sagatavotos jauniem un jaudīgiem sākumiem.

    Jaunmēness gaidāms 8. maijā plkst. 6.22 čaklajā dzīves baudītājā Vērsī. Pienācis laiks no domām un vārdiem pāriet pie darbiem. Atgriežas fortūna un daudz saprotamāki dzīves spēles noteikumi: ja darīsiet – būs rezultāti, ja nedarīsiet – nebūs.

    Plānošanai var noderēt pašas pirmās jaunmēness dienas, bet jau no 9. maija ieteicams meklēt konkrētu informāciju, cilvēkus, iniciēt tikšanās un sākt aktīvi rosīties.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē