• Horoskops 3. –9. septembrim. Skorpionam – lieli izaicinājumi, Zivīm – jaunas attiecības

    Horoskopi
    Jana Reķe
    3. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jonas Svidras/Unsplash
    Šis periods sākas ar jaunmēnesi rosīgajā un izpalīdzīgajā Jaunavas zīmē. Tas iestājas 3. septembrī plkst. 4.55. Līdz ar to visa atlikusī nedēļa ir ar pamazām pieaugošu spēku un jaudu, gatava jūs atbalstīt jaunos sākumos, apņēmībā un iecerēs.
    Nākamais: Auns

    Laikā no 3. līdz 5. septembrim būs apgrūtināta lēmuma pieņemšana un izvēļu izdarīšana. Enerģijas jūs izaicinās meklēt visiem pieņemamus, ērtus un harmoniskus risinājumus, bet kompromisos pazaudētai iecerei nebūs ne tā garša, ne jauda, lai jūs gribētu to realizēt dzīvē. Šī perioda izaicinājums būs spējā atdalīt graudus no sēnalām un spēt nepazaudēt sevi apkārtējo cilvēku un partnera viedokļos un ērtumā.

    4. septembrī enerģijas un rīcības aizbildnis Marss no mainīgajiem un nemierīgajiem Dvīņiem pāries uz jūtīgajiem un drošību mīlošajiem Vēžiem, kur atradīsies līdz 4. novembrim. No pozitīvās puses – samazināsies trauksmainība, izkaisītība un stresa līmenis visiem, kuri mīl dzīvot ar savu galvu. No otras puses, darboties ar iniciatīvu kļūs daudz grūtāk. Daudz dabiskāk būs rīkoties slēpti vai ļoti personiskas motivācijas vadītiem. Enerģiju labprāt ieguldīsiet ģimenē un dzīvesvietā. Aktuāli kļūs drošības jautājumi gan valsts līmenī, gan personiskajā.

    Pastiprināsies tendence uz pasīvo agresiju – aizvainojumi, pretenzijas, aizkaitinājums, klusēšanas maratoni.

    Tuvākajās divās nedēļās ļoti augstā vietā nonāks profesionālie jautājumi, kuros būs paaugstināta spriedze, Sevišķi no 6. līdz 9. septembrim jutīsiet, ka darbs dzen darbu un ir grūtības savienot to, kas jums liekas svarīgs, ar to, ko no jums prasa dzīve un konkrētie apstākļi.

    Šajā nedēļā ir arī Merkura cilpas noslēgums, kad tēmas, jomas un jautājumi, kurus risinājāt, sākot no 16. jūlija, pamazām sastājas savās vietās, ienesot izpratni, atklāsmes, pieņemšanu un skaidrību par tālākajiem soļiem.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē