• Horoskops 29. augustam – 4. septembrim. Auniem – laba peļņa, Vēžiem virmos romantika

    Horoskopi
    Inita Dilāne
    29. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Karsten Winegeart/Unsplash
    Šonedēļ augustu nomainīs septembris. Priekšā liels pārmaiņu laiks – bērniem jāatgriežas bērnudārzos un skolās, bet bet vecākiem jāpāršķirt lappuse savā ikdienā. Kā šie notikumi atspoguļosies katrai no zīmēm?
    Nākamais: Auns

    29. augustā noslēgsies retrogrādā Merkura periods un līdz pat 11. septembrim būs visu aktuālo, neskaidro un risināmo tēmu fināls. Šajās divās nedēļās iestāsies ilgi gaidītā skaidrība, izvēles būs izdarītas un lēmumi pieņemti.

    No 29. augusta līdz 23. septembrim vairāk jāpiedomā par attiecībām, ieteicams uzklausīt un meklēt abām pusēm harmoniskus risinājumus.

    Sievietēm būs svarīgi sevi gaumīgi un estētiski parādīt, tādēļ būs uzsvars uz iepirkšanos, salonu apmeklējumu un skaistu iziešanu.

    Šīs nedēļas fonā figurēs pārbaudījumu tēma, kura testēs to, kā izejat uz kompromisiem. Vai par kompromisu nesaucat samierināšanos vai sevis noliegumu?

     2. septembrī Plutons – zemapziņas transformāciju un kolektīvo pārmaiņu nesējs – beidzamo reizi uz pāris mēnešiem atkāpsies Mežāžos, līdz 19. novembrim. Šie būs noslēguma štrihi apmēram 16 gadus ilgam procesam, kurā pārveidojāt savas dziļākās pārliecības, pienākumus, atbildības un prasīgumu pēc labākā snieguma vienmēr un visur. 2. septembris var būt nedaudz smagnēja un gurdena diena, taču tā būs arī dziednieciska, jo beidzot izdosies satikties, izrunāties, atrisināt kādu iekšēju sāpi vai pārdzīvojumu.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē