• Horoskops 25.–31. jūlijam. Lauvām pieaugs ienākumi, Zivīm svarīgs pavērsiens darbā

    Horoskopi
    Inita Dilāne
    25. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash/Alireza Skndari
    Nedēļai ejot uz priekšu, akcents uz piepūli, spēka, apņēmības un gribas likšanu lietā nekur nepazudīs. Lielākā daļa enerģijas patlaban plūst cauri gaisīgajām zīmēm, tādēļ, visticamāk, kaut kas nozīmīgs būs jāpaveic saistībā ar sarunām, iepazīšanos, tirdzniecību, mācīšanos.
    Nākamais: Auns

    25. jūlijā noteikti pievērsiet uzmanību sapņiem, iztēlei, izjūtām un dzīves radošajai pusei. Šajā dienā aktualizētais formēsies un jūsos briedīs līdz pat 8. septembrim, palīdzot piepildīties ar pārbaudītiem ideāliem, kas pilnībā atbilst jūsu jaunajai dzīves garšai.

    Savukārt 27. jūlijā varat saskarties ar provokatīvu informāciju, izaicinājumu, kas jūs mudinās mainīties, atteikties no iesūnojušiem priekšstatiem par sevi, darbu, draudzību vai attiecībām.

    Nedēļa vedina būt aktīviem, uzņēmīgiem un drosmīgiem, sevišķi visā, kas saistīts ar informāciju, komunikāciju un mijiedarbību ar citiem cilvēkiem. Šis laiks nav par komfortu vai atslābināšanos, bet par radošumu, spilgtumu, spēju un gatavību uzņemties atbildību, iniciatīvu un nebaidīšanos izpaust savu patieso, neatkārtojamo dabu.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē