• Horoskops 22. – 28. oktobrim. Vēršiem lūzuma punkts dzīvē, Svariem – emociju virpulis

    Horoskopi
    Jana Reķe
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: The New York Public Library
    Šī nedēļa ir sākusies ar situācijas saasinājumu, tas radies kādas sarunas vai solījumu rezultātā. Tādēļ nedēļas sākumā būsiet apņēmības pilni paveikt to, ko esat izdomājuši – pat tad, ja tas nozīmēs pilnībā apgriezt kājām gaisā kādus savus priekšstatus.
    Nākamais: Auns

    Otrdiena, 22. oktobris, būs ļoti nopietns un svarīgs atskaites punkts kādos atbildīgos darbos, vienlaikus arī svarīgs pārejas brīdis, kad potenciāli varam atbrīvoties no iesīkstējušiem priekšstatiem, lomām un maskām, kuras nēsājāt, lai izskatītos labāk sabiedrības acīs.

    23. oktobrī Saule no attiecību zīmes Svariem pāriet uz risku orientēto, drosmīgo un kontrastaino Skorpiona zīmi. Tuvākā mēneša laikā tas izgaismos zemapziņā snaudošos instinktus, kuri tieši vai netieši rausta aiz motivācijas aukliņām tādos svarīgos jautājumos kā seksualitāte, vara un nauda.

    Papildus tam šobrīd jau ir sākusies iniciatīvas un enerģijas aizbildņa Marsa cilpa – tas ir laiks, kurā atkārtoti mācīsieties iziet uz iniciatīvu, pārskatīt savus centienus un to, kā kopumā tērējat savu enerģiju.

    Šajā nedēļā uzsāksies arī atslēgas notikumi, ar kuriem potenciāli darbosieties līdz pat nākamā gada aprīlim. 25. oktobrī būs kāda spontāna iniciatīva – kaut kas, ko gribēsiet paveikt, izmēģināt. Savukārt 28. oktobrī gaidāms kāds dziļās izjūtās, ilgās, cerībās, mīlestībā vai ilūzijās balstīts mērķis vai iniciatīva.

    Īpaši izceļams 27. oktobris, kurā varat tikt pie atbildēm, kas palīdzēs labāk saprast sevi un to, kā tālāk darboties, plānot vai darīt kādus jautājumus, kas var būt iestrēguši pārliecības trūkuma dēļ.

    Mēness cikls pamazām sāk norimt – dzīves notikumi un ar tiem saistītie iekšējie stāvokļi un pārdzīvojumi pamazām noplaks līdz ierastajai intensitātei. Nedēļa kopumā prasīs tomēr būt apņēmīgiem, mērķtiecīgiem un aktīviem, liekot lietā pēdējā pusotrā mēnesī saprasto, piedzīvoto un atklāto, tā bruģējot sev jaunu dzīves ceļu.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē