• Horoskops 20.–26. augustam. Dvīņiem atvērsies jaunas durvis, Lauvām jāsargā naudasmaks

    Horoskopi
    Jana Reķe
    20. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: IAN DOODLEY/Unsplash
    Intensīvākie un nozīmīgākie notikumi būs koncentrējušies nedēļas sākumā. Astroloģiski tieši pirmdiena ar radošo Ūdensvīra pilnmēnesi un otrdiena – ar iespēju un pienākumu enerģijas balansa atrašanu. Viss atlikušais periods būs kā atbalss šiem notikumiem.
    Nākamais: Auns

    Nedēļas sākums būs saistīts ar svarīgiem un drosmīgiem pagriezieniem sekot savai sirdsbalsij, lai gan vienlaikus neaizmirst par apkārtējiem cilvēkiem un saviem ilgtermiņa plāniem. Tas var būt saistīts ar kādu uzdrošināšanos, avantūru vai izaicinājumu, kas fonā jau figurēja no jūlija beigām. 

    Profesionālajā jomā šis ir rūdījuma laiks, kad būs jāatrod jauns risinājums, jo, visticamāk, esošā vīzija līdz galam nesakritīs ar realitāti. Tas var radīt nospiestības un neapmierinātības izjūtu.

    Tiem, kuriem ar adekvātu savu iespēju izvērtēšanu būs veicies labāk, šis laiks būs par saistību uzņemšanos un mērķtiecīgu virzīšanos nākamajā izaugsmes, statusa un profesijas līmenī. Atkārtoti šādu pāreju būs iespējams piedzīvot 25. decembrī un nākamā gada jūnijā.

    Lai jebkuru situāciju varētu atrisināt jums par labu, noderēs virtuozitāte, prāta elastība, adaptēšanās apstākļiem un spēja paskatīties uz notiekošo no plašākas perspektīvas.

    22. augustā Saule no spilgtajām un radošajām Lauvām pāries pie izpalīdzīgajām un čaklajām Jaunavām. Tas izgaismos visu, kas ir saistīts ar darbiem, ikdienas soli, dienas kārtību un veselību.

    Nedēļas fonā, izteikti tieši 23. augustā, būs jāizgaiņā savi negatīvo domu iedīgļi un jāatrod dzīvesprieks, ticība sev un saviem spēkiem kopā ar veselīgu pašapziņu. Palīdzēs izrunāšanās, dalīšanās.

    Nedēļas nogale būs piemērota atpūtai un ķermeņa palutināšanai. To būtu ieteicams pavadīt mierīgi ar rūpēm par sevi un savu labsajūtu. Restorānu apmeklējums, masāžas, ja laiks atļaus, sauļošanās un peldes.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē