• Horoskops 2. – 8. jūlijam. Vai pienācis laiks sapņu atvaļinājumam?

    Horoskopi
    Jana Reķe
    1. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Nedēļa solās būt gana atbildīga un darbīga, ar jūtīgo Jaunmēnesi tās izskaņā. Pats sākums būs vairāk intuitīvs un uz sajūtām vērsts. Iztēle strādās izcili un spēja nodoties radošajiem un jūtu jautājumiem būs lielāka kā citkārt. Tas var veicināt arī sapņainību vai bēgšanu no realitātes.
    Nākamais: Auns

    2. jūlijā Merkurs, komunikācijas aizbildnis, pāries iedvesmojošajā un spilgtajā Lauvas zīmē. Tagad domās un vārdos būsiet daudz skaļāki, aktīvāki un ekspresīvāki. Labprāt dalīsieties, sevišķi ar saviem sasniegumiem un visu citu, ar ko varat palepoties. Labprāt vārdos radoši izpaudīsieties un, visticamāk, bez liekas pieticības.

    Nedēļas vidus būs izaicinošāks. Iespējams, būs jārisina kādi ar sadarbību vai attiecībām saistīti jautājumi. Visu vajadzēs paveikt atbildīgi un korekti.

    Darba nedēļai tuvojoties izskaņai, 5. jūlijā, ir vecs un tukšs Mēness kopā ar ļoti stingrām un lielu savākšanos prasošām enerģijām. Var būt sajūta, ka spēka ir izteikti maz, bet reāli vēl kalni jāgāž. Ja vien varat, diena piemērota atpūtai un atlaišanas tēmai. Tas ļaus atbrīvot vietu un sagatavoties jaunam Mēness ciklam.

    6. jūlijā, plkst. 1.57, gaidāms Jaunmēness emocionāli jūtīgajos un intuitīvajos Vēžos. Šis būs labs brīdis jaunam sākumam visā, kas saistīts ar ģimeni, dzīvesvietu vai valsti, jūtām un emocionālo labsajūtu. Šis Mēness cikls spēs atklāt un iedot pašu to labāko, ja sākumā parūpēsieties paši par sevi, un tad par citiem.

    Līdz ar Jaunmēnesi stipri uzlabosies kopējais astroloģiskais fons un mīlēt, priecāties, dāvināt, dalīties un iedvesmot sevi un citus kļūs daudz vieglāk un dabiskāk. Sevišķi var izcelt 8. jūliju, kurā ir izteikti labvēlīgas un dodošas enerģijas. Tiesa, būtu jāuzmanās no pārspīlējumiem un izšķērdības.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē