• Horoskops 17.-23. septembrim. Kā Mēness aptumsums ietekmēs katru no zīmēm?

    Horoskopi
    Jana Reķe
    17. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Sākusies jaudīga un svarīga nedēļa. Galvenais iemesls – gaidāmais daļējais Mēness aptumsums Zivs zīmē, kas Latvijā, visticamāk, būs redzams, un citi astroloģiskie pārmaiņu vēstneši.
    Nākamais: Auns

    Mēness aptumsuma ietekmētais pilnmēness savā maksimālajā punktā būs 18. septembrī plkst. 5.44. Ar to aizsāksies divu nedēļu garais aptumsumu koridors, kurš noslēgsies 2. oktobrī ar Saules aptumsumu. Tomēr jārēķinās, ka tā ietekme ir asi izjūtama jau 10 dienas pirms un pēc šiem datumiem.

    Mēness aptumsums būs kā kulminācijas punkts visam Mēness ciklam, kurš sākās 3. septembrī. Līdz ar to visi šīs nedēļas notikumi, izjūtas un pieredze būs kā lakmusa papīrs, kas uzskatāmi palīdzēs apzināties, kur esat savā dzīvē patiesībā. Primārās tēmas ir vēlme būt noderīgiem un palīdzēt, arī ticība un gatavība mainīties kāda augstāka mērķa vārdā. Tēmas un situācijas, kas šajā laikā aktualizēsies, tiešā veidā būs jāatrisina, un vajadzīgais pārmaiņu ceļš līdz galam būs jāiziet tikai nākamajā gadā.

    Kā visos aptumsuma koridoros, neļaujieties mirkļa stresam un tā iespaidā nemēģiniet pieņemt svarīgus dzīves lēmumus.

    Ieteicams paturēt savu plānotāju brīvāku, jo šis laiks prasīs lielu elastību, spēju pielāgoties un mainīties. Viss notiekošais var būt kā dzīves izaicinājums, kur svarīgākais – ar kādu iekšējo izjūtu un attieksmi iesiet cauri dzīves piespēlētajiem notikumiem.

    Prāts joprojām būs pārņemts ar perfekcionismu. Fonā aktualizēsies lielie jautājumi par jēgu, patiesu iekšējo piepildījumu, ticību un no tās izrietošajiem pienākumiem. Dilemmu un pretrunu būs daudz. Tas mudinās pārskatīt dzīves lielās jomas – darbu un partnerattiecības. Pretrunu galvenais uzdevums ir sagādāt tik lielu diskomfortu, lai jūs brīvprātīgi būtu gatavi piepūlei vai sāpēm, kas saistītas ar sevis un savas dzīves transformācijām.

    22. septembrī Saule no izpalīdzīgajām un kārtību mīlošajām Jaunavām pāries attiecību un skaistumu mīlošajos Svaros. Tuvākā mēneša laikā visu uztversiet un interpretēsiet caur attiecību prizmu. Ja partnerattiecībās viss kārtībā, dzīvi uztversiet par visnotaļ izdevušos, ja ne – būs iemesli gausties.

    No 23. septembra līdz 17. oktobrim estētikas, gaumes un sievišķīgo enerģiju aizbildne Venera dzīvosies pa temperamentīgo un intensīvo Skorpiona zīmi. Tā iespaidā sievietes pašas sev un visām attiecībām piedos kaisli, vēlme pēc piedzīvojumiem, gatavību uzdrošināties, provocēt un daudzas citas nokrāsas.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē