• Horoskops 16.-22 jūlijam. Uzzini, kā gaidāmais pilnmēness ietekmēs tavu dzīvi

    Horoskopi
    Jana Reķe
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kā pilnmēness ietekmēs tavu dzīvi? Vieniem tas šonedēļ var izpausties kā nemitīgu prasību pildīšana, bet citiem sola dāsnas likteņa dāvanas.
    Nākamais: Auns

    Būs jaudīga nedēļa, sākot ar nedēļas sākuma turbulenci un piedzīvojuma garu, beidzot ar tās izskaņā gaidāmo pilnmēnesi, kurš aicinās atskaitīties, cik tālu esam tikuši ar savu mērķu realizāciju.

    Nedēļas sākumā dīdīs nemiera gars, vedinot uz eksperimentiem, piedzīvojumiem un neparastāku pieredzi. Tas palīdzēs izkļūt no rutīnas, pamēģināt ko jaunu. Taču nepārvērtējiet savas reālās iespējas. Līdz 19. jūlijam esiet uzmanīgi uz ceļa, ar elektrību, ātrumu un savu spēku.

    No 20. jūlija visu atlikušo vasaru Marss, enerģijas un iniciatīvas aizbildnis, atradīsies mūžīgi mainīgajos un idejām bagātajos Dvīņos. Tas mudinās uz sociāli aktīvāku laika pavadīšanu. Viegli spēsiet atrast risinājumu praktiski jebkurai problēmai. Taču tas pastiprinās arī virspusējību un grūtības iesākto novest līdz galam.

    Pilnmēness sagaidīs 21. jūlijā, pl. 13:17, nopietnās un atbildīgās Mežāža zīmes beigās. Emocijas var stipri uzbangot, ja būsiet ļāvušies savām vājībām un ieplānotie mērķi nebūs realizēti. Tas var izpausties arī kā vadības, vecāku, kādas iestādes vai svarīgas autoritātes prasības.

    Tie, kuri būs labi pastrādājuši un nokārtojuši kārtējo dzīves eksāmenu, pilnmēness ietekmētajās dienās var saņemt kādus dzīves bonusus –  dāvanu, draudzību, aizraujošu laika pavadīšanu un ne tikai.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē