• Horoskops 15.– 21. oktobrim. Kādus notikumus atnesīs pilnmēness?

    Horoskopi
    Jana Reķe
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Craig McKay/Unslpash
    Nedēļa ir sākusies ar lielu uzrāvienu un turpinās savu kāpinājumu līdz pilnmēnesim 17. oktobrī. Darbs steidz darbu, jauni plāni un ieceres, kas visi prasīs savu uzmanību.
    Nākamais: Auns

    Viena no galvenajām fona enerģijām ir attiecību jautājumi. Viss šis mēness cikls, kurš sākās 2. oktobrī, būs par svarīgām izvēlēm attiecību jomā. Papildus uz to vedināja pagājušās nedēļas Veneras un Marsa saspēle, kas piešķīla uguntiņu gan attiecībās esošajiem, gan tiem, kuri tās vēlas veidot.

    Šīs nedēļas turpinājums būs ar izaicinājumu, kārdinājumu vai kādu provokāciju iziet no ierastajiem uzvedības rāmjiem 15. oktobrī un pilnīgu izkušanu otrā ar ļoti rozā nokrāsām un spēcīgu idealizāciju vai sapņainību 16. oktobrī. 

    Šādā noskaņā 17. oktobrī sagaidīsiet pilnmēnesi Auna zīmē.

    Tas būs par attiecību balansu – sevis nepazaudēšanu attiecībās un vienlaikus spēju ieklausīties un saprast otru cilvēku. Ja ar to būs problēmas, parādīsies neiecietība, apvainošanās, tieksme pastrīdēties un citas slēptas agresijas izpausmes.

    No 17. oktobra līdz pat 11. novembrim attiecību, vērtību un skaistuma aizbildne Venera pāries no izaicinošajiem Skorpioniem pie optimistiskajiem pasaules un dzīves mīlētājiem Strēlniekiem. Šajā laikā liela vērtība būs ceļojumiem, jaunai pieredzei un zināšanām, aktīvai atpūtai. Attiecībās tiks meklēta jēga un tālākās perspektīvas. Prioritāšu augšgalā būs viss, kas vērsts uz izaugsmi un attīstību.

    Visa nedēļa piepildīta ar uzņēmīgām un aktīvām enerģijām, kur iniciatīva, gribasspēks un spēja iziet no sava komforta samiernieciskajiem scenārijiem spēlēs milzu lomu spējā mijiedarboties ar pasauli un mīļoto cilvēku no daudz veselīgākas sevis pozīcijas. Nebaidieties būt neērti un runāt par to, kas jums patiesībā svarīgs. Daudz vairāk problēmu būs noklusēšanas dēļ, nevis no tā, ko atklāti atzīsiet.

    Ja liekas, ka emocijas sit pārāk augstu vilni un netiekat ar tām galā, sevišķi laikā ap pilnmēnesi, ieteicams pievērsties fiziskajām aktivitātēm, kas labi palīdzēs balansēties.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē