• Horoskops 13. –19. augustam. Svariem – jaudīgs laiks, Strēlniekiem jāatmet liekais!

    Horoskopi
    Jana Reķe
    13. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash/Hannah Morgan
    Šis ir dinamisks laiks, lai gan valda retrogrādais Merkurs. Mēness turpina pieaugt, pilnmēness gaidāms 19. augustā. Šīs nedēļas garumā notiks gatavošanās šim kulminācijas brīdim. Nedēļas galvenās tēmas – transports, ceļš un viss par profesionālo jomu un ap to.
    Nākamais: Auns

    Sevišķi var izcelt 14. augustu, kurš vedinās būt drosmīgiem, uzņēmīgiem, aktīviem un mērķtiecīgiem, lai izmantotu tās iespējas, ko dzīve piedāvās. Šajā dienā bez veiklības un apķērības neiztikt. Jums var pavērties aizraujošas iespējas. Vienlaikus būs izaicinājums, kā nepazaudēties starp tām, tādēļ ieguvēji būs tie, kuri skaidri zina savus mērķus un vērtības.

    Ja pārņem pārāk liels satraukums, gribas steigties un piezogas nemiers, ka kaut ko neiespējat, ieteicamas garas pastaigas, izrunāšanās un mierīga, dziļa elpošana.

    15. augustā retrogrādais Merkurs pāries Lauvas zīmē, tas piešķirs ekspresivitāti, vēlmi tikt pamanītiem, ja ne ar darbiem, tad vismaz ar vārdiem. Atkārtoti meklēsiet savu autentisko balsi, veidu, kā izpaust savu radošumu, dziedināt pašapziņu un to, kam ticēt visā šajā stāstā.

    Pienākumu un atbildības tēma stipri par sevi atgādinās 16. augustā. Šī ir diena, kad smagi strādāsiet un kopumā stipri piepūlēsieties. Būsiet gatavi atlikt mirkļa vajadzības un prieku, lai visu enerģiju vērstu uz kādu svarīgu mērķu sasniegšanu. Uzmanieties no pārpūles un traumu riska, neaizmirstiet arī par atpūtu.

    Kopā ar pilnmēnesi 19. augustā ir viens no svarīgākajiem gada aspektiem, kas saistīts ar to, kā savienot dzīves dāvātās iespējas ar savu realitāti – vai pietiks laika, spēka, talanta un citu resursu, lai tās paceltu. Šis ir periods, kad tiksiet rūdīti ar uguni un ūdeni, sevišķi profesionālajā jomā. Galvenais ir nestāvēt uz vietas, izmēģināt spēkus, virzīties uz priekšu un pieņemt drosmīgus, bet arī paceļamus izaicinājumus.

    Lai rosīga un dāsna nedēļa!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē