• Horoskops 1.– 7. oktobrim. Dvīņiem jaunas dzīves sākums, Vēžiem – svarīgi lēmumi

    Horoskopi
    Jana Reķe
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: shahin khalaji/Unsplash
    Šī nedēļa ir aizsākusies ar pavisam vecu mēnesi un Saules aptumsumu pašā degungalā. Tādēļ visa nedēļa paies aptumsuma koridora noslēguma tēmās ar savu intensitāti, liktenīgiem dzīves pagriezieniem un svarīgu pāreju veikšanu.
    Nākamais: Auns

    1. oktobris būs izaicinoša diena ar vecu mēnesi Jaunavas zīmē. Šī diena būtu ideāli piemērota, lai tīrītu, kārtotu un atbrīvotu savu vidi no visa novecojušā un nokalpojušā. Tomēr, ja šaubāties, tad nespiediet sevi no kaut kā vēl atbrīvoties. Laiks ir pietiekami izaicinošs, un pārmēru cītība arī nenāks par labu. Ieteicamas būtu visas ķermeņa attīrīšanās un atbrīvošanās prakses, arī pirts un gavēšana. Ar to visu atbrīvosiet vietu savā dzīvē jaunajam.

    Saules aptumsums Latvijā nebūs redzams, bet tā astroloģiskā ietekme savu nospiedumu atstās uz gaidāmo Svaru zīmes jaunmēnesi. Šis ir kā pārejas slieksnis, ar kuru var notikt iziešana jaunā sociālajā lomā vai statusā.

    Fundamentālas būs partnerattiecību, kompromisu un iederēšanās tēmas, arī taisnīgums, ētiskums, harmonija un estētika – viss, kas tiek akceptēts un uzskatīts par labu esam sabiedrības vairākumam, bet ne vienmēr atsevišķam indivīdam. Tādēļ vēl jo svarīgāk ir zināt sevi pietiekami, lai neizietu uz liekulības, samierināšanās un sevis nolieguma ceļa.

    Lielākā nedēļas daļa būs ar zināmiem domāšanas un lēmuma pieņemšanas procesa apgrūtinājumiem, kuri kopā ar aptumsuma ietekmes atstāto fonu laiku no 1. līdz 3. oktobrim padara absolūti sarežģītu. No 4. oktobra atsāksies kustība, un dzīve sāks prasīt jaunajai lomai vai statusam atbilstošas darbības. Tieši 4. un 5. oktobrī izceļas birokrātijas un juridiskie jautājumi.

    Kopumā līdz pat 7. oktobrim būtu ieteicams rīkoties ļoti apzināti un nesasteigti. Šobrīd ļoti augstā vietā ir tas, vai apkārtējie jūs sapratīs un pieņems.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē