• «Gāja bojā bērni, jo tu palaidi šo raķeti!» Radiniece emocionāli uzrunā Krievijas aizsardzības ministru

    Krievijas agresija
    Marta Kalniņa
    11. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānšāviņš
    Krievijas aizsardzības ministra Andreja Belousova radiniece ierakstījusi sirdi plosošu video, kurā lūdz savu tēvoci attapties un pārtraukt karu Ukrainā.

    Krievijas Aizsardzības ministra Belousova radiniece Nataļja Vertinska šobrīd dzīvo un strādā ASV, taču desmit gadus jaunā sieviete ar vecākiem aizvadījusi Kijivā. Viņas tēvs ir Belousova brālēns. Pēc asiņainā un necilvēcīgā Krievijas uzbrukuma galvenajai bērnu slimnīcai galvaspilsētā ministra radiniece vairs nespēja klusēt.

    «Gribu personīgi vērsties pie sava onkuļa Andreja. Dārgais onkuli Andrej, vakar uz Kijivu krievu kareivji palaida 38 raķetes. Astoņas no tām trāpīja dzīvojamās mājās, bērnudārzos, biznesa centros un kāpņu telpās. Viena no tām sagrāva lielāko bērnu slimnīcu Ukrainā.

    Tā atrodas rajonā, kur dzīvoju pirms desmit gadiem kopā ar savu bērnu invalīdu,»

    saka Nataļja, kura vairākkārt pabijusi šajā slimnīcā ar savu atvasi. «Onkuli Andrej, lūdz Dievu un padomā par to, ko jūs darāt. Tā vairs nevar turpināties.

    Vakar manā pilsētā gāja bojā četri bērni. Tāpēc, ka tu palaidi šo raķeti.

    Kā tu domā – kāda karma tev ir tagad, kāda būs nākotnē? Onkuli Andrej, nepadari visu vēl sliktāku, es tevi lūdzu. Es vienmēr tevi esmu zinājusi kā labu, kārtīgu cilvēku. Ne pie kā laba tas nenovedīs. Tev personīgi tas nesniegs tieši neko. Tu nekļūsi veselāks, laimīgāks, bagātāks no tā, ka bērni Ukrainā turpinās iet bojā. Pātrauc sūtīt savus tautiešus drošā nāvē,» sacīja Belousova radiniece un atgādināja, ka Kijivā dzīvo viņa brālēns, tur atdusas viņa vecmāmiņa, vectētiņš un tante.

    «Ne jau tā mūs audzināja, ne jau to mums mācīja, onkuli Andrej. Ko jūs tagad darāt? Man trūka vārdu, kad es vakar skatījos ziņas. Cilvēks bez kājas palīdzēja novākt drupas. Kāju viņš pazaudēja karā. Tā nedrīkst būt. Attopieties,» aicina Nataļja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē