• FOTO: Turcijā nositusies slavenā motocikliste Tatjana Ozolina. Viņai bija 5 miljoni fanu…

    Avārija
    23. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Populārā baikere un blogere Tatjana Ozolina, kura interneta vidē pazīstama kā MotoTaņa, gājusi bojā avārijā Turcijā.

     

    Tatjana Ozolina braukusi kopā ar diviem turku motociklistiem, taču nav varējusi savaldīt savu motociklu un lielā ātrumā ietriekusies kravas mašīnā. Ozolina nomira, nesagaidījusi mediķu ierašānos. Kā vēsta avārijas aculiecinieki – uzreiz pēc kritiena viņa esot piecēlusies, sprerusi dažus soļus sava motocikla virzienā un saļimusi. Sadursmes laikā esot norauta aizsargķivere, un viņa guvusi nāvējošas galvas traumas. Avārijā cietis arī turku motoblogeris Onurs Obuts, kurš smagā stāvoklī nogādāts  slimnīcā. Izskanējusi versija, ka viņš vainojams pie avārijas, jo esot ietriecies MotoTaņas motociklā, un viņa nav varējusi savaldīt stūri.

    MotoTaņa bija slavena motociklistu kopienā un sociālajos tīklos. Pēdējos desmit gadus jaunā sieviete dzīvoja Maskavā, kur pārcēlusies no Omskas apgabala. Tad arī nopirkusi savu pirmo motociklu.

    Mīlestību uz motockliem un ātrumu viņa esot pārmantojusi no sava tēva. Desmit gadus viņa aktīvi darbojās kā blogere, un viņas gaitām tiktokā sekoja vairāk nekā pieci miljoni interesentu. Ar savām sekīgajām bildēm un video Tatjana pievērsa sev lielu uzmanību un tika dēvēta par Krievijas skaistāko baikeri. Vien dažas stundas pirms nāves  viņa sociālajos tīklos ievietoja savu pēdējo foto – uz šosejas fona…

    Ozoliņa bija šķīrusies, audzināja 13 gadus vecu dēlu.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē