• FOTO: Tik traks «Krastu mačs» vēl nebija redzēts: slavenību cīniņi un pat striptīzs

    Reportāža
    Marta Kalniņa
    18. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Sestdien Esplanādē sākās diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs», kas Rīgas svētku laikā norit jau 15. reizi. Šodien gaidāmas aizraujošas spēles!

    15. jubilejas Krastu maču Esplanādē pie Raiņa pieminekļa atklāja ar grupas Bujāns izpildīto diennakts basketbola turnīra himnu. Sporta svētkus aizsāka tradicionālais tālmetienu konkurss, kurā uzvarēja Latvijas izlases basketbolists Rihards Lomažs.

    Pirmajā spēlē sacentās LBL čempionvienība VEF Rīga, kas ar rezultātu 46: 38 pieveica  komandu Ghetto Family, tajā par spēles vērtīgāko spēlētāju atzina amerikāņu aizsargu Geidžu Deivisu.

    Pirms pusnakts basketbola laukumā sacentās Latvijas sportiskākās aktrises, bet pusnaktī laukumā devas populāri aktieri un mūziķi. Spēlētāji uz laukuma parādījās gan svārciņos, gan halātos un pat uzvalkos. Jautrība sita augstu vilni un ik pa laikam uz laukuma bija tāds jandāliņš, ka grūti bija saprast, kas tur īsti notiek!? Slavenības izplosījās kārtīgi! 

     

    Arī šodien Krastu mača apmeklētājus gaida pārsteigumi un aizraujošas spēles. Pulksten 13 savas prasmes basketbola laukumā rādīs influenceri, bet pulksten 14 aizraujošās sacensības noslēgs politiķu spēle.

    Krastu maču aizraujošās aizkulises lasi un skati žurnālā Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē