• FOTO: Slavenības steidz redzēt Hermaņa jauno melno komēdiju. Biļetes jau izķertas!

    Teātris
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Piektdienas vakarā populāri ļaudis un teātra mākslas mīļotāji burtiski plūda uz Jauno Rīgas teātri, lai novērtētu režisora Alvja Hermaņa jauniestudējumu – melo komēdiju «Lai Dievs stāv tev klāt, tu, nabaga cietēj!» Biļetes uz to izpārdotas līdz pat gada beigām.

    20. septembra vakarā gribētāju pirmajiem redzēt Hermaņa iestudēto izrādi ar spožu aktieru ansambli uz skatuves bija ļoti daudz. Ieradās gan Nacionālā teātra direktors Māris Vītols, gan Valmieras Drāmas teātra vadītāja Evita Sniedze-Ašeradena, gan Liepājas teātra bijušais direktors Herberts Laukšteins un pat kādreizējais Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindzers ar sievu Ingu Grencbergu. Skatītāju vidū bija arī eksministrs Nauris Puntulis un eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzēm, vairāki aktieri un vēl daudzi citi.

    Alvja Hermaņa jauniestudējums raisījis milzu interesi un jau pirms pirmizrādes visas biļetes uz to ir izpārdotas. «Lai Dievs mums stāv klāt, kas mēģināsim dabūt biļetes uz šo izrādi,» joko mācītājs Ilmārs Pēteris Tolstovs. Taču kāda iespēja redzēt šo darbu šogad vēl ir! Sestdien Jaunais Rīgas teātris paziņoja, ka tiek piedāvātas papildus vietas balkonā ar ierobežotu redzamību un par samazinātu cenu.

    Melnā komēdija Lai Dievs stāv tev klāt, nabaga cietēj! iestudēta pēc pasaulslavenā dramaturga Mārtina Makdonas lugas Bendes. Režisors Alvis Hermanis pats arī tulkojis šo lugu. Lomās iejutušies Andris Keišs, Baiba Broka, Gundars Āboliņš, Kaspars Znotiņš, Jevgēnijs Isajevs, Jānis Skutelis, Ritvars Logins, Toms Harjo, Dāvids Pētersons, Evelīna Priede un Ričards Murāns.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē