• FOTO: Mans tētis vislabākais – Rīgā jau 11. reizi norisinās Tēva dienas gājiens

    Tēva loma
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šodien, 8.septembrī, Rīgā notiek Tēva dienas gājiens un festivāls, ko jau vienpadsmito reizi rīko vecāku organizācija «Mammamuntetiem.lv»..

    Gājienā piedalījās simtiem ģimeņu no visas Latvijas, un rokās tika nesti plakāti ar tādiem uzrakstiem kā Lepns, ka esmu tētis, Kad izaugšu, būšu kā tu, tēti!, Es Tevi mīlu, tēti!, Mans tētis ir visstiprākais un citiem.

    Daudzi tēti bija saposušies ģimenes dāvinātos kreklos, kas vēsta, ka viņš ir labākais tētis. Gājienu krāsaināku darīja arī pasaku tēli, piemēram, milzu lelles no Latvijas Leļļu teātra izrādes Vecmāmiņas pasakas, kā arī etnoperkusiju grupas ZemeDunn spēlētie ritmi. Gājiena dalībnieki tika cienāti ar Skrīveru saldumiem.

    «Ik gadu Tēva dienas festivālu apmeklē vairāk nekā 12 000 ģimenes cilvēku no visas Latvijas – daudzām jo daudzām ģimenēm Latvijā Tēva dienas festivāla apmeklēšana ir kļuvusi par tradīciju un veidu, kā kopā atzīmēt Tēva dienu. Un tas ir ļoti skaisti, jo tradīcijas stiprina ģimenes saites,» stāsta Tēva dienas gājiena un festivāla rīkotāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

    Festivāla ietvaros Vērmanes dārzā šodien līdz plkst. 16.00 notiks ne vien daudzveidīgas aktivitātes, bet arī bagātīga skatuves programma, ko vada Armands Simsons un Inga Akmentiņa-Smildziņa. Skatuves programmu ar svinīgām uzrunām atklāja Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša un labklājības ministrs Uldis Augulis.

    Turpinājumā uzstājās grupa 7 dēli, un gaidāms arī grupas Juuk un ZemeDunn koncerts, deju un cīņas mākslu paraugdemonstrējumi, kā arī balvu izloze uz lielā laimes rata.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē