• Didrihsone uz šosejas velkas uz 80 km/h un neatšķir labo pusi no kreisās

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Raidījumā «Slavenības. Bez filtra» Elīna Didrihsone dalās ar savu unikālo un radošo veidu, kā pārvarēt problēmu ar labās un kreisās puses atšķiršanu, īpaši pie auto stūres. Lai izvairītos no kļūdām, Elīna savulaik izvēlējusies sev uzlikt dažādu krāsu aproces uz rokām, lai drošāk vadītu automašīnu.

    Elīna Didrihsone atzīst, ka joprojām cīnās ar labās un kreisās puses atšķiršanu, un ka šī problēma viņu pavadījusi jau kopš skolas laikiem. «Kura ir kreisā puse? Ja godīgi, es nezinu, kā es nokārtoju tiesības. Kad liku eksāmenu, es biju piespraudusi sev lentītes ap roku, lai es atšķirtu labo un kreiso pusi. Vājprāts!

    Es atceros, ka skolā bija mājasdarbi, kur mācīja labo un kreiso pusi atšķirt. Tās stundas es laikam nogulēju vai nobastoju, iespējams, mājās kārtīgi nemācījos. No tās reizes man ar grūtībām ir jāpiedomā, kura ir labā un kreisā puse. Es tādos brīžos domāju – ar kuru roku es rakstu, kas palīdz saprast, ka tā ir kreisā roka.

    Man nav bijušas šaizes ar braukšanu, jo es nemēroju tik lielus gabalus. Es braukāju tikai pa pilsētu un man nepatīk arī ātri braukt. Parasti, kad nokļūstu uz ātrā ceļa, es velkos uz 80 km/h. Man vispār nepatīk braukt pie stūres, es nevaru ciest. Braucot es iztērēju savu laiku lieki un nevajadzīgi, jo viss, ko tu dari, ir stūrē un koncentrējies uz ceļa. Paralēli es varētu darīt savas darba lietas,» atklāj Elīna Didrihsone.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē