• Dārgi iepirkties pa lēto neizdevās. Latviete atklāj, kā iekritusi krāpnieku ķetnās

    Iepirkšanās
    Estere Jansone
    3. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kev Costello/Unsplash
    Krāpnieki nesnauž – pēdējā laikā garnadži ir kļuvuši izmanīgāki un pielieto jaunas metodes, ar kurām tie izmāna cilvēku karšu datus un nošmauc naudu. Latviete Santa atklāj, ka viņai sanācis uzķerties viltus apģērbu veikalam un pazaudēt prāvu naudas summu. Viņa aicina arī citiem būt uzmanīgiem.

    Kāda sieviete vārdā Santa dalījusies ar savu neveiksmes stāstu. Viņa sociālajos tīklos manījusi izpārdošanas reklāmu eleganto apģērbu Massimo Dutti veikalam un metusies virtuālajā iepirkšanās maratonā. Tomēr, kad nauda pārskaitīta, sieviete aptvērusi, ka atlaides šim veikalam bijušas neraksturīgi zemas.

    «Faktiski pēc 10 minūtēm zvanīju bankai un nobloķēju karti. Bet rezervēto naudu nevarot atgūt un pat nevar redzēt kontu kurp tā pārskaitīta, jo tas esot «kartes darījums». Kauns, šausmīgs kauns par savu stulbumu,» par savu pieļauto kļūdu stāsta Santa. Sieviete atklāj, ka viltus veikalā iepirkusies aptuveni 200 eiro vērtībā.

     

     

    Arī citi vietnes X lietotāji pauž, ka manījuši arī citu populāru apģērbu zīmolu lapas ar vilinošām atlaidēm, savukārt citi komentētāji neslēpj, ka iekrituši līdzīgās krāpnieku lamatās. Ļaudis aicina būt uzmanīgiem un rūpīgi pārbaudīt reklāmas vai lapas autentiskumu un nesniegt savas kartes datus apšaubāmām internetvietnēm. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē