• «Cūcība… Es rēķinājos, bet nebiju gatavs.» Annas Jansones vīrs komentē ziņu par viņas iespējamo nāvi

    Sēru vēsts
    Estere Jansone
    23. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Anna Jansone un Juris Evertovskis.
    Foto: No privātā arhīva
    Anna Jansone un Juris Evertovskis.
    Šodien, iespējams, noslēgusies kopš pērnā gada novembra pazudušās māmiņas Annas Jansones meklējumi. Valsts policija dalījusies ar informāciju, ka ir atrastas mirstīgās atliekas, kas atbilst pazudušās sievietes aprakstam.

    Līdz šim Annas meklējumos nepagurstoši piedalījās viņas vīrs Juris. Viņš pats devies sievas meklējumos – pārmeklējis mežus un purvus apkaimē, kur atrasta Annas noīrētā automašīna, kurā bija abu mirušais mazulis. Vīrietis regulāri sociālajos tīklos rakstījis vēstules sievai un lūdzis ar viņu sazināties. Juris pat bija izveidojis īpašu epasta adresi, ar kuras starpniecību sieva varētu sazināties gadījumā, ja viņa slēpjas no policijas. Tomēr, iespējams, ir piepildījies ļaunākais scenārijs – atrastas sievietes mirstīgās atliekas, un tā varētu būt Anna. 

    «Diemžēl, diemžēl… Jāsaka, ka Anna ir gājusi bojā. Diemžēl… Jā, nav pilnīgi 100%. Jā DNS ekspertīze vēl būs. Un pie viņas mani neielaida.

    Bet… tā godīgi šaubām pamata īsti nav… nolādēts… cūcība… es rēķinājos, bet nebiju gatavs,»

    raksta viņas vīrs Juris Evertovskis. 

    Jau ziņots, ka svētdien, 21. jūlijā, Valsts policija saņēma informāciju par Kalnciema pagasta Mežmaļos atrastām cilvēka mirstīgajām atliekām un mantām, kas pēc pazīmēm varētu atbilst novembrī pazudušās Annas Jansones aprakstam.  Policija ir sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13. nodaļas, ir nozīmētas ekspertīzes, lai identificētu un pārliecinātos par to, ka atrastā tiešām ir Anna Jansone.

    Anna un viņas meita Luīze pazuda pagājušā gada 1. novembrī. Nākamajā dienā, 2. novembrī, īstenojot mērķtiecīgus meklēšanas pasākumus, policisti mežā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā atrada automašīnu, kurā diemžēl tika konstatēts miris meklēšanā izsludinātais zīdainis. Ekspertīžu rezultāti liecina, ka meitenīte mirusi 1. novembrī no zīdaiņu pēkšņās nāves sindroma, vardarbības pazīmes nav konstatētas, kā arī organismā nav konstatētas ķīmisku vielu paliekas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē