• «Bolt Drive» aizliedz fiziskas atslēgas. Kā varēs atslēgt automašīnas?

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Bolt Drive auto koplietošanas pakalpojuma lietotāji lielāko daļu nomas automašīnu varēs atslēgt un aizslēgt bez fiziskām atslēgām, to vietā izmantojot Bolt lietotni. Ņemot vērā kaimiņvalstu piemēru, paredzams, ka šis risinājums uzlabos arī Latvijas klientu pieredzi, jo autovadītājiem vairs nebūs jāuztraucas par nozaudētām vai aizmirstām atslēgām.

    Pēc Edvīna Kažoka, Bolt Drive vadītāja Latvijā teiktā, pāreja uz bezatslēgu risinājumu ir būtisks solis ceļā uz ērtāku koplietošanas transporta pakalpojuma nodrošināšanu.

    «Esam ļoti gandarīti par bezatslēgu risinājuma ieviešanu, jo tas ir vēl viens veids, kā Bolt palīdz cilvēkiem vieglāk pāriet no personīgajām automašīnām uz koplietošanas transporta pakalpojumu izmantošanu. Divu gadu laikā kopš Bolt Drive pakalpojuma ieviešanas Latvijā lietotāji norāda, ka atslēgu pazaudēšana vai aizmiršana tās atdot ir galvenā problēma, izmantojot koplietošanas automašīnas.

    Sniedzot lietotājiem iespēju atslēgt un aizslēgt automašīnu ar Bolt lietotni, mēs varam nodrošināt ērtāku un parocīgāku lietošanas pieredzi. Lai gan pāreja uz šo risinājumu prasīs zināmu lietotāju paradumu maiņu, ticu, ka nākotnē tas atpelnīsies.»

    Lai aktīvas rezervācijas laikā atslēgtu un aizslēgtu nomas automašīnu, klientiem Bolt lietotnē jāizvēlas funkcija Aizslēgt durvis un Atslēgt durvis. Ja klients vēlas pilnībā pārtraukt braucienu, lietotnē jānospiež poga Finish ride (pabeigt braucienu). Šīs funkcijas būs iespējams izmantot tikai pie aktīva interneta vai Bluetooth savienojuma.

    Bezatslēgu risinājums attieksies uz 70% no visām Bolt Drive automašīnām, iekļaujot sekojošus modeļus – Audi A1, A3, A4, A5, Peugeot 208, 2008, Hyundai Bayon, Škoda Fabia, Toyota Yaris, Corolla, C-HR, Yaris Cross, Opel Crossland. Visās automašīnās ar bezatslēgu risinājumu būs redzama uzlīme, kas informēs par šīm izmaiņām.

    Taču tiem automašīnu modeļiem, kuru dzinēja iedarbināšanai nepieciešama klasiskā atslēga, tā joprojām būs pieejama auto salonā. Šādas automašīnas ir VW Crafter mikroautobusi, Audi Q2, BMW 420i, VW T-Roc, Toyota Land Cruiser.

    Lai nodrošinātu, ka brauciena laikā lietotājam ir pilnvērtīga piekļuve Bolt lietotnei ar iespēju automašīnu atslēgt un aizslēgt, aicinām pārliecināties, ka pirms brauciena uzsākšanas tālrunis ir uzlādēts. Tāpat vairākās Bolt Drive automašīnās ir nodrošināta bezvadu telefona uzlādes vieta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē