• BMW Motorrad iepazīstina ar jauno BMW R 1300 GS Adventure

    Motocikli
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Reinis Traidās
    BMW Motorrad ar lepnumu piedāvā jaunāko papildinājumu savā ikonisko motociklu klāstā – BMW R 1300 GS Adventure, kas izstrādāts, lai apmierinātu pat prasīgākos motobraucējus. Šis modelis apvieno izcilu tehnoloģiju, komfortu un veiktspēju, padarot to par ideālu izvēli gan tāliem ceļojumiem, gan ikdienas braucieniem, gan izaicinājumiem dabā.

    Maksimāla veiktspēja un efektivitāte

    BMW R 1300 GS Adventure ir aprīkots ar jauno 1,300 cc divcilindru bokserdzinēju, kas nodrošina 145 zirgspēku jaudu un 149 Nm griezes momentu. Šis dzinējs ir izstrādāts, lai piedāvātu maksimālu veiktspēju un efektivitāti, nodrošinot vienmērīgu un jaudīgu braukšanu jebkuros apstākļos. Ar efektīvo dzinēja veiktspēju šis modelis kļūst par vienu no jaudīgākajiem GS sērijas pārstāvjiem, ļaujot braucējiem sasniegt vēl augstāku komforta un jaudas līmeni.

    Inovatīva tehnoloģija un uzlabots komforts

    BMW Motorrad ir pievērsusi lielu uzmanību modernām tehnoloģijām, padarot BMW R 1300 GS Adventure par vienu no tehnoloģiski attīstītākajiem motocikliem savā klasē. Jaunums no BMW Motorrad – iespēja izvēlēties starp mehānisko un automātisko ātrumkārbu, nodrošinot unikālu iespēju GS klāstā un ļaujot braucējam koncentrēties uz ceļu un piedzīvojumiem, neuztraucoties par pārnesumu maiņu. Turklāt motociklam ir uzlabota vēja un laikapstākļu aizsardzība, kas nodrošina maksimālu komfortu un aizsardzību ilgstošos braucienos.

    BMW R 1300 GS Adventure pieejams vairākās versijās, tostarp labi zināmās Triple Black un Trophy, kas piedāvā dažādas dizaina un aprīkojuma iespējas, lai atbilstu katra braucēja individuālajām vēlmēm un stilam.

    BMW Motorrad pārstāvja viedoklis

    BMW Motorrad zīmola vadītājs Pauls Gereišs uzsver jaunā modeļa universālumu un izturību: «Jaunais BMW R 1300 GS Adventure ir izstrādāts, lai piedāvātu maksimālu drošību, komfortu un veiktspēju jebkuros apstākļos. Mēs esam pārliecināti, ka šis modelis kļūs par iecienītu izvēli gan pieredzējušiem braucējiem, gan tiem, kuri meklē jaunas un aizraujošas braukšanas iespējas. Mums ir patiess prieks, ka BMW Motorrad turpina tradīciju piedāvāt kvalitatīvus un inovatīvus produktus, kas apmierina augstākās prasības un nodrošina izcilu braukšanas pieredzi.»

    Pieejamība un cena

    Jauno BMW R 1300 GS Adventure jau ir iespējams apskatīt un iegādāties Motorrad salonā – Dārzciema ielā 64 A, Rīgā. Šī modeļa ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir sākot no 21 900 eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē