• Basketbola diena iekrāsota melnā krāsā. Avārijā iet bojā 16 gadus vecs basketbolists un viņa mamma

    Sēru vēsts
    Estere Jansone
    27. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Salaspils Basketbols
    Vakardienas traģiskajā avārijā Blīdenes pagastā bojā gājis 16 gadus vecais Emīls Līcītis un viņa mamma, ziņo Latvijas Televīzija. Jaunais vadītājs zaudējs kontroli pār auto un ietriecies pretīm braucošajā kravas mašīnā.

    Vakar, 26. jūnijā Saldus novada Blīdenes pagastā uz autoceļa Rīga-Liepāja 80.kilometrā notika traģisks ceļu satiksmes negadījums. Smagās un vieglās automašīnas frontālā sadursmē gāja bojā vieglās automašīnas vadītājs un pasažiere.Tas izrādījās 16 gadus vecais basketbolists Emīls Līcītis un viņa mamma Diāna. Puisis ar mammu bija devies uz basketbola nometni un pats arī atradies pie stūres. 

    Emīla komanda aicina pieminēt jauno puisi, pakavēties atmiņās un nolikt ziedus pie Salaspils halles izveidotajā piemiņas vietā. 

    Līdzjūtības izteikuši arī izglītības ministre Anda Čakša un bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Basketbola svētki ieskrienas – šodien mūsu komandas uzvara un jauno basketbolistu apbalvošana. «Bet basketbola diena iekrāsota melnā krāsā – traģiskā negadījumā gāja bojā talantīgais jaunais basketbolists Emīls Līcītis. Līdzjūtība tuviniekiem, komandas biedriem, draugiem…» raksta Čakša. 

    Emīlam bijusi mācību braukšanas atļauja un auto bija aprīkots ar zīmi; pasažiera krēslā sēdējusi mamma ar atbilsotošu autovadītāja stāžu, tā LTV raidījumam Panorāma atklājis Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa priekšnieks Ingus Ukstiņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē