• Anna Lieckalniņa ir šokēta par braukšanas kultūru. Viņa iekļuvusi bīstamā situācijā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «STV Pirmā!» raidījumā «Kad viņas satiekas» viesojas personības trenere Anna Lieckalniņa. Sarunas laikā viņa neslēpj – Anna joprojām kaifu rod no braukšanas ar motociklu. Šī iemesla dēļ piedāvājums viņu pavizināt nebūs īsti laikā – Anna pati labprāt sēž pie stūres! Tāpat viņa dalās ar kādu stāstu par piedzīvoto Latgalē.

    Anna Lieckalniņa atklāj, ka braukšana ar motociklu viņai nozīmē ir brīvību, adrenalīnu un mežonību. «Tas ir par to, ka neesi tik parasts, ka vēmiens nāk, bet gan izlaid savu zirgu izskrieties. Reiz man piedāvāja aizbraukt kaut kur, un ka man būšot jāsēž aizmugurē kā numur divi. Es atbildēju, ka tādām meitenēm kā man to nepiedāvā!» stāsta personības trenere.

    Runājot par bīstamām situācijām uz ceļa, Lieckalniņa atklāj, ko reiz piedzīvojusi Latgales pusē: «Tur tiešām brauc traki! Biju devusies uz moto pasākumu. Mēs ar draudzeni mierīgi braucam gar pļavām, bet mums panesās garām kaut kādi čaļi ar vecām mašīnām. Es domāju – nu priekš kam jums tā jāskrien, ko tu dari? Kur tu steidzies? Bet viņiem ir jāpierāda, ka viņi var braukt vēl ātrāk. Kaut ar ziliem dūmiem, bet jāpierāda!»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē