• Aktieris Bulis lūdz palīdzēt savam deviņgadīgajam draugam

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: facebook
    Mazajam Miķelim šajā nedēļas nogalē būs dzimšanas diena un ikvienam ir iespēja zēnu iepriecināt. Aktieris Andris Bulis lūdz līdzcilvēku palīdzību!

    Zēnam ir smagi funkcionāli traucējumi, cerebrālā trieka, runas attīstības traucējumi un epilepsija. Ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību regulāru fizioterapijas un ergoterapijas nodarbību apmaksai, lai mazinātu sāpes muskuļos un veicinātu kustību, sīkās motorikas un pašaprūpēs prasmju attīstībai.

    Palīdzības lūgšanā iesaistās arī Dailes teātra aktieris, kurš savā Facebook profilā raksta: «Hei,Draugi! Šis ir man ļoti labs draugs Miķelis! Miķelim sestdien paliek 9. gadi un es kopā ar Miķeļa vecākiem lūdzam līdzcilvēku atbalstu Miķeļa rehabilitācijas nodrošināšanā, kas palīdzēs mazināt muskuļu saspringumu un sāpes, kā arī attīstīs viņa kustības un pašaprūpes prasmes.»

    Vairāk informācijas: https://www.ziedot.lv/palidziba-mikelim-rozentalam-5059?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3KoxWHwshsg-rJlzCZNfHNKDKfbvRAJVVFl2FYCZWJL0MVI_NV1Q29EfU_aem_u87M2zsC0zAk1LUNA4xk-Q

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē