• «airBaltic» trūkst darbinieku – piedāvā pat 15 000 eiro prēmiju par pieteikšanos

    Darbs
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka, turpinot attīstīties, tā plāno piesaistīt jaunus darbiniekus. Kopumā tiek piedāvātas vairāk nekā 200 darbavietas dažādās nodaļās, tostarp stjuartu, pilotu, tehniķu un citās pozīcijās.

    Šobrīd airBaltic piedāvā 120 vakances stjuartiem, 40 katrā no Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgā, Tallinā un Viļņā. Turklāt lidsabiedrība aicina darbā Airbus A220–300 lidmašīnu kapteiņus ar ICAO un EASA ATPL licencēm un vecākos otros pilotus, kuriem tiek piedāvāta iespēja gada laikā saņemt paaugstinājumu uz kapteiņa pozīciju. Speciālistiem, kuri kvalificēsies amatiem un pievienosies airBaltic laika posmā no 2024. gada 1. septembra līdz 2025. gada 31. maijam, lidsabiedrība piešķirs 15 000 eiro bruto pieteikšanās prēmiju kapteiņiem un 10 000 eiro bruto pieteikšanās prēmiju vecākajiem otrajiem pilotiem.

    Papildus airBaltic Tehniskajā departamentā ir atvērtas dažādas vakances, tai skaitā lidmašīnu mehāniķiem ar pieredzi aviācijā, sertificētiem B1 vai B2 lidmašīnu tehniķiem, lidaparātu interjera atjaunošanas mehāniķiem un citiem. Turklāt lidsabiedrība piedāvā dažādas vakances birojā, tostarp ieņēmumu pārvaldības, mārketinga, IT, personāldaļas, lidojumu operāciju un citās jomās.

    airBaltic vecākā viceprezidente personālvadības jautājumos Alīna Aronberga: «Turpinot airBaltic izaugsmi dažādās sfērās, mēs plānojam piesaistīt jaunus darbiniekus, piedāvājot jaunas darba vietas dažādās lidsabiedrības nodaļās. Neatkarīgi no tā, vai esi nesen beidzis augstskolu vai pieredzējis profesionālis, kas apsver jaunu karjeras ceļu, mēs aicinām pieteikties atvērtajām vakancēm un kļūt par daļu vienai no Eiropas visstraujāk augošajām lidsabiedrībām. Tā piedāvā dažādas priekšrocības un plašas karjeras izaugsmes iespējas.»

    Nesen airBaltic paziņoja par plāniem turpināt paplašināties Baltijas valstīs, izveidojot jaunas stjuartu un pilotu bāzes Tallinā un Viļņā. Turklāt, sākot no nākamā gada janvāra, airBaltic palielinās algas un uzlabos apkalpju lidojuma grafikus, paredzot vairāk brīvdienu.

    Pagājušajā mēnesī lidsabiedrība atklāja Tehnisko akadēmiju, kurā pirmie 57 studenti uzsāka studijas trīs specializētajās programmās – RTU airBaltic programmā, LVT airBaltic programmā un Mehāniķu programmā, kas izveidotas sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti (RTU), Liepājas Valsts tehnikumu (LVT) un airBaltic Mehāniķu programmu.

    Arī plaši pazīstamā airBaltic Pilotu akadēmija turpina uzņemt jaunus studentus. Šobrīd tajā mācās 136 studenti, no kuriem vairums ir no Baltijas valstīm, taču pārstāvētas ir arī citas Eiropas Savienības valstis, to skaitā Dānija, Vācija, Francija, Somija, Spānija, Itālija un citas. Kopskaitā vairāk nekā 10% Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic jau kā darbinieki ir pievienojušies 112 studenti.

    airBaltic šobrīd nodarbina vairāk nekā 2 600 profesionāļus un turpina aktīvu jaunu darbinieku piesaistīšanu dažādās pozīcijās. Šobrīd lidsabiedrība piedāvā vairāk nekā 43 vakances, plānojot piesaistīt 200 jaunus talantus. airBaltic jau vairāku gadu garumā ir atzīta par labāko darba devēju dažādos nacionālos un starptautiskos pētījumos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē