• Agrita Bindre par bijušo: Bērni nav tikai jāuztaisa, bet par viņiem arī ir jārūpējas

    Šovs
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Bindru ģimene, kura piedzīvojusi lielo atgriešanos pašmāju realitātes šovā «Ģimene burkā», ķērusies klāt kancelejas preču pārcilāšanai, lai saprastu, kas vēl jāpaspēj iegādāties, lai bērniem nodrošinātu pilnvērtīgas skolas gaitas. Kaut arī vecākā meita Estere jau otro gadu mācīsies tālmācībā, jaunākajiem trim bērniem nepieciešamas jaunas skolas somas, kancelejas preces, kā arī apģērbs.

    Ņemot vērā, ka Agitas bijušais vīrs un jaunāko bērnu tēvs Jānis joprojām izvairās no dalības savu atvašu dzīvēs, tostarp neatbalstot materiāli, Agrita ir apņēmības pilna tam pielikt punktu.

    «Bērniem apgādnieks esmu tikai un vienīgi es. Ja runājam par kancelejas precēm, tad vidēji uz bērnu tie ir 120 eiro, vēl katram jāiegādājas jauns apģērbs, maiņas apavi, somas, sporta lietas. Bērnu tēvs šajā procesā vispār neiesaistās, es viņam šobrīd nelūgšos, lai nodrošina kaut ko skolai, bet man ir plāns, ka es rīkošos jau tālāk, lai sauktu viņu pie atbildības.

    Patiesībā ir ļoti grūti audzināt bērnus vienai, kad ikdienā nav vīrieša mājās. Tāpēc gribu saukt tēvu pie atbildības, jo bērni nav tikai jāuztaisa, bet par viņiem arī ir jārūpējas. Ja esi apņēmies, tad arī, lūdzu, izpildi savus solījumus. Bet ja nevari to izdarīt, tad nesoli!» savās pārdomās dalās Agrita Bindre.

    Kā vēstīts jau iepriekš, 2021. gadā raidījumā Ģimene burkā pirms Agritas došanās darba ceļojumā uz Dubaiju, laulātie pamatīgi sastrīdējās par vīra ikdienas alkohola patēriņu. Jānis tajā nesaskatīja nekādu problēmu, un tā vietā cēla priekšā mīļotajai viņas trūkumus, piemēram, «piļīšanu». Tas rezultējās ar Jāņa aiziešanu no Agritas un bērniem, uzreiz uzsākot kopdzīvi ar citu sievieti. Kopš tā laika Jāņa attiecības ar viņa bērniem ir bijušas atturīgas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē