• 88 gadu vecumā miris franču aktieris Alens Delons. Viņa dzīves izskaņa bija skumja…

    Sēru vēsts
    18. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alens Delons.
    Foto: Shutterstock
    Alens Delons.
    Svētdien franču kino leģendas Alena Delona ģimene paziņoja par viņa nāvi. Kādreizējais seksa simbols nomira savās mājās 88 gadu vecumā.

    Alēns Fabjēns, Anuška, Entonijs, kā arī Lubo dziļās skumjās paziņo par sava tēva aiziešanu. Viņš aizgāja mierā savās mājās Dušī bērnu un ģimenes lokā –  teikts oficiālajā paziņojumā par aktiera nāvi. Delons mūžīgā miegā iegrimis ap pusnakti.

    Šāds nāves paziņojums izklausītos visnotaļ ierasti, ja vien pēdējos gados Alena Delona dzīve un attiecības ģimenē nelīdzinātos traģiskai drāmai. Viņam bija vāja veselība, franču kino leģenda pat publiski runāja par eitanāziju un visam pa vidu vēl nebeidzamie skandāli ar paša bērniem. Pērn tapa zināms, ka bērni jau sākuši dalīt aktiera mantojumu.

    Viņi pieprasīja tiesai atzīt Delonu par rīcībnespējīgu.

    Tas tika darīts tādēļ, lai pasargātu Delona bagātības no izsaimniekošanas. Viņus uztrauca Delona palīdze, kura uzdevās par aktiera dzīvesbiedri. Ar viņas palīdzību Delons jau bija sācis iztirgot savas gleznas un citas vērtīgas lietas. Tikt vaļā no šīs dāmas viņiem izdevās, taču sakārtot attiecības ģimenē – īsti ne.

    Alens Delons šā gada jūlijā.
    Alens Delons šā gada jūlijā.

     

    Kad par Delona aizbildni kļuva jaunākā meita, pārējie bērni viņai pārmeta liekulību. Sak, tāda pēkšņa mīlestība pret tēvu atmodusies tikai tāpēc, ka viņš jau ir uz nāves sliekšņa.  

    Alēns Delons filmā «Samurajs».
    Alēns Delons filmā «Samurajs».

     

    Aktieris pēdējos gados vairs nepameta savu lauku īpašumu. Pasaules slavu viņš ieguva ar lomām tādos kino klasikas darbos kā Spožajā saulē, Samurajs. Roko un viņa brāļi, Melnā tulpe, Baseins un daudzās citās. Kopumā Delons nofilmējies vairāk nekā 80 filmās. Savulaik viņu dēvēja par skaistāko vīrieti pasaulē, un daudzas sievietes sapņoja par tādu iznesīgu skaistuli kā Delons…

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē