• 66 gadu vecumā miris leģendārais mūziķis Muravejs

    Sēru vēsts
    8. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Šodien mūžībā devies RnR grupas KEKSI dibinātājs un sirds Muravejs. Izsakām visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem un ģimenei,» ceturtdienas vakarā sēru vēsti paziņojis muzikālais kolektīvs.

    «Šodien ļoti skumja diena… Šis vīrs mani iepazīstināja ar daudziem Rīgas mūziķiem un palīdzēja uzlikt uz profesionāļa sliedēm! Šuračka… Noņemu cepuri… PALDIES par visu. Lai Tev gaišs rock-n-roll mūžības ceļš! Mana līdzjūtība Ievai un bērniem,» atvadu vārdus MUravejam veltījis mūziķis Ainis Zavackis.

    Maz ir tādu grupu Latvijā, kurās nebūtu spēlējis Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs. Eolika, Opus Pro, Rebel, Labvēlīgais Tips un citām bijusi tā laime muzicēt kopā ar Muraveju. 1997. gadā viņš izveidoja grupu Keksi, kas ieguva popularitāti, darbojoties tādos mūzikas žanros kā Rockabilly, Rock&Roll, Rhythm&Blues, Boogie.

    Aleksandra muzikālais pseidonīms Muravejs atspoguļojis viņa dabu. Sircovs bija ļoti darbīgs, čakls un neatlaidīgs vīrs, kurš vienmēr centās īstenot savus muzikālos sapņus. Viņu uzskatīja par džeza un rokenrola tēvu Latvijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē