• 49 gadu vecumā miris grupas Crazy Town solists

    Sēru vēsts
    Estere Jansone
    25. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/therealcrazytown
    Savā dzīvesvietā atrasts miris grupas «Crazy Town» solists Sets Binzers, kurš plašāk pazīstams ar pseidonīmu Šifti Šellšoks.

    Miris populārās 1990. gadu repa un roka grupas Crazy Town solists Šifti Šellšoks. Viņš bez dzīvības pazīmēm atrasts savā mājoklī pirmdien, 24. jūnijā, ziņo portāls Variety. Nāves cēlonis pagaidām vēl nav zināms.

    Grupa Crazy Town dibināta 1992. gadā, taču pasaules slavu tā nopelnīja ar hitu «Butterfly». Šī dziesma kļupa par unikālu repa-roka apvienojumu  vienā skaņdarbā un veselas divas nedēļas noturējās pirmajā vietā Billboard Hot 100 topā.

    Pēc 2002. gadā izdotā grupas otrā albuma «Darkhorse», Crazy Town šķīra ceļus un Šifti Šellšoks mēģināja radīt savu solo karjeru. 2004. gadā Šellšoks izdeva savu pirmo solo albumu «Happy Love Sick».

    Šellšoks nekad nebaidījās atklāti runāt par savām atkarības likstām – viņa cīņa ar narkotiskajām vielām ir atspoguļota vairākos realitātes šovos. Viņš ir redzams veselās divās sezonās VH1 šovā «Slavenību rehabilitācijas klīnika» un seriāla turpinājumā «Skaidrais Nams».

    2012. gadā Šellšoks tika ievietos slimnīcā pēc narkotiku pārdozēšanas. Mūziķis zaudēja samaņu un vairākas dienas pavadīja komā, taču tolaik viņa dzīvību izdevās glābt. 2022. gadā reperis tika aizturēts par braukšanu apreibinošo vielu ietekmē.  

    «Esmu mīlētājs nevis cīnītājs…bet to, kuru man vajadzētu vairāk mīlēt nekā sist, esmu es pats,» vēl pirms diviem mēnešiem Šellšoks filozofējis sociālajos tīklos. Viņš ierakstu papildinājis ar mirkļbirku «skaidrā, dzīvs un pateicīgs». 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē