• 47 gadu vecumā miris Lienes Kivičas bijušais vīrs Ārens Skulme

    Sēru vēsts
    Estere Jansone
    2. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Linkedin/Arens Skulme
    Jūnija beigās 47 gadu vecumā miris uzņēmējs Ārens Skulme, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Plašākā sabiedrībā Ārens zināms kā skandalozā mūziķa Andra Kiviča tagadējās sievas Lienes Kivičas bijušais vīrs un vecāko meitu tētis.

    Skulme ar Lieni pēc 10 gadu kopdzīves izšķīries 2013. gada oktobra sākumā. Iepriekš pāris bijuši regulāri parādījušies publiskos pasākumos kopā un intervijās ar medijiem lepojušies ar savu laulību. Liene allaž norādījusi, ka Ārens ir viņas lielākais atbalsts un draugs – viņš devies līdzi uz skaistumkonkursiem atradies līdzās svarīgos dzīves brīžos. Abu kopdzīvē pasaulē nākuši trīs bērni – Sabīne, Justīne un Estere. Pēc laulības ar Andri Kiviču, Lienes meitas palikušas dzīvot pie Ārena. Šis fakts abu starpā raisījis pamatīgus konfliktus. 

    Tikko, kā publiski uzvrmojušas runas par tolaik vēl Lienes Skulmes un Andra Kiviča attiecībām, pāris medijiem atklājis, ka Ārens vērsies bāriņtiesā, lai pilnībā pārņemtu aizbildniecību par trīs meitām. «Es viņas ļoti mīlu, esmu bijusi laba mamma, viņas audzinājusi, aprūpējusi, labas lietas iemācījusi. Viņas pašas izvēlējās dzīvot pie tēta, un tas nebūtu nekas slikts.Tur materiālā ziņā ir daudz labāki apstākļi, lielākas iespējas, nekā es varu piedāvāt. Bet tagad mani sāpina viņu attieksme, kad tiekamies, tā ir nelaipna, ņirdzīga, jo sevišķi no vecākās meitas puses,» šovā Slavenības. Bez filtra teikusi Liene Kiviča. Tāpat Liene lēš, ka iespējams, tā ir arī bijušā vīra sarīkota atriebība, jo viņš savulaik draudējis, ka atņems viņai bērnus. «Viņam tas izdevās» zīmīgi nosaka Liene Kiviča. 

    Ārens pēc šķiršanās no Lienes dibinājis jaunu ģimeni, kurā dzimis viens bērns. 

    Viens no Ārena draugiem un biznesa partneriem, kas sarunā ar «Kas Jauns» vēlējās palikt anonīms, stāsta, ka vēl dienu pirms šīs negaidītās traģēdijas ticies ar Ārenu klātienē un it nekas nav liecinājis, ka jau nākamajā dienā drauga vairs nebūs. «Kad tikāmies, pārrunājām savus plānus un darbības… Kaut kas ar sirdi vai trombs, nezinu,» Ārena pēkšņās aiziešanas mūžībā iespējamo iemeslu min draugs.

    Ārens Skulme ir attāls radinieks izcilajai gleznotājai Džemmai Skulmei. Viņa ir bijusi Ārena vectēva Jurģa māsīca. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē