• 150 000 eiro un 585 ZS ģimenes universālis – BMW M5 Touring

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    BMW paplašina piedāvājumu augstas veiktspējas automobiļu segmentā un vienlaikus turpina savu modeļu klāsta elektrifikāciju ar jauno BMW M5 Touring. Jaunais modelis nodrošina ne tikai sportisku braukšanas pieredzi, bet tas ir piemērots arī pārvietojoties ikdienā. Apvienojot M HYBRID piedziņas sistēmu, jaudīgu V8 motoru un dinamisku M xDrive pilnpiedziņu, automobilis iemieso izcilu veiktspēju. Šis modelis apvieno izcilu dinamiku un komfortablu salonu, kas lieliski piemērots arī garākiem izbraukumiem.

    M HYBRID piedziņas sistēma apvieno V8 motoru ar jaudīgu elektromotoru

    M HYBRID piedziņas sistēma jaunajā BMW M5 Touring apvieno 4,4 litru V8 motoru un elektromotoru, kas integrēts astoņu pakāpju M Steptronic pārnesumkārbā. Automobiļa maksimālā jauda ir 430 kW/585 ZS. Jaunais BMW M5 Touring spēj sasniegt ātrumu no 0 līdz 100 km/h vien 3,6 sekundēs.

    Maksimālais ātrums standarta versijā ir 250 km/h, bet ar papildaprīkojumā pieejamo M Driver’s Package tas palielinās līdz pat 305 km/h. Braukšana tikai ar elektrisko piedziņu ir iespējama ar ātrumu līdz 140 km/h, nodrošinot elektrisko nobraukumu no 61 līdz 67 km. Hibrīda tehnoloģija piedāvā ne tikai mazāku degvielas patēriņu, bet arī samazina CO2 emisijas, padarot automobili videi draudzīgu.

    Dinamiska braukšanas pieredze ar efektīvu šasijas tehnoloģiju

    M xDrive visu riteņu piedziņas sistēma ir īpaši pielāgota jaunā modeļa veiktspējas īpašībām. M xDrive pilnpiedziņas sistēma nodrošina optimālu jaudas sadali starp priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem, piedāvājot 4WD, 4WD Sport un 2WD režīmus, kas pielāgojas dažādiem braukšanas apstākļiem un vadītāja vēlmēm.

    Savukārt sportisku vadāmību un komfortu ikdienas braukšanā jaunajam BMW M5 Touring automobilim nodrošina M šasijas tehnoloģija ar adaptīvo M balstiekārtu un elektroniski vadāmiem amortizatoriem. Vēl lielākai bremzēšanas efektivitātei standarta komplektācijā iekļauta M Compound bremžu sistēma.

    Atlētisks izskats un raksturīgās Touring proporcijas

    Ar svaigu interpretāciju par M dizainu augstas veiktspējas automobiļiem, jaunais BMW M5 Touring skaidri demonstrē savu sacīkšu automobiļa iedvesmoto raksturu. Jaunais modelis izceļas ar atlētiskām proporcijām, lielām gaisa ieplūdes atverēm un jauna dizaina BMW M priekšējo režģi ar BMW Iconic Glow apgaismojumu.

    Izteiktie aizmugurējie lukturi, vertikālie atstarotāji un divdaļīgais difuzors ar diviem izplūdes cauruļu pāriem izceļ automobiļa platumu un jaudu. Turklāt papildus standarta krāsu gammām, no 2025. gada pavasara būs pieejama arī BMW Individual Metallic Merino ādas apdare ekskluzīvākam izskatam.

    Progresīvs sporta automobiļa interjers ar plašu palīgsistēmu klāstu

    BMW M5 Touring atlētiskais tēls ir vērojams arī interjera dizainā. Salonā dominē sportisks dizains ar M ādas stūres ratu, M daudzfunkcionālajiem sēdekļiem un BMW izliektajiem displejiem, kas nodrošina intuitīvu informācijas attēlošanu. Standarta aprīkojumā ietilpst plašs palīgsistēmu klāsts, piemēram, frontālās sadursmes brīdinājuma un joslu uzraudzības sistēmas, kā arī aktīvā kruīza kontrole. Papildaprīkojumā pieejams Driving Assistant Professional, kas brīdina par aklajās zonās esošiem automobiļiem, un Parking Assistant Professional, kas ļauj novietot automobili stāvvietā un manevrēt attālināti, izmantojot viedtālruni.

    Līdz ar sportisko atmosfēru auto piedāvā komfortu un praktiskumu – četru zonu automātiskā klimata kontrole, panorāmas stikla jumts un bagāžas nodalījums ar ietilpību no 500 līdz 1630 litriem padara automobili piemērotu gan ikdienas lietošanai, gan garākiem ceļojumiem.

    Latvijā jauno BMW M5 Touring varēs iegādāties par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu – sākot no 149 300 eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē