Dana SinkevičaLasāmgabalsBaltika – ukraiņu cīnītāja ar latvietes asinīm: Galvenais pagūt vismaz vienu p… likvidēt
Aiva KaneponeLasāmgabals«Aizbēgu no plastmasas pasaules.» Katerinas laime – veca māja laukos, kazas un nekā lieka
Lolita LūseLasāmgabals«Vilku viņu no pritoniem, kur citkārt savu kāju nespertu.» Alkoholiķes māsas skarbais stāsts
Ilze Anna VītolaLasāmgabalsPiecdesmitgadnieces Martas jaunā dzīve: uzvarēt vēzi, izšķirties un kļūt par stjuarti
Aiva AlksneLasāmgabalsPamest visu un aizlidot uz Austrāliju. Gandrīz piecdesmitgadnieces Ingas košais dzīves gads
Lauma Lūse-KreicbergaLasāmgabalsTraģiski mirušā motosportista Jura Apiņa atraitne Annele: Es gaidu mājienu no Jura…
Aiva KaneponeLasāmgabalsPirmais randiņš – pēc 72 gadiem! Ilgas un Margoņa pārsteidzošais satikšanās stāsts
Lauma Lūse-KreicbergaLasāmgabalsMāra Ozola – skolotāja, kas raksta grāmatas: Tādu dullo kā es arī ne katrs var paciest!
Inga GorbunovaLasāmgabalsAsiņaina aste uz balkona, adatas zem tepiķa un ellīgas zīmes. Personiska pieredze ar riebējiem
Aiva KaneponeLasāmgabalsPagrīdes dzejniece Broņislava Martuževa – slēpta, nodota, aizliegta un dievināta
Lolita LūseLasāmgabalsSventes lavandu daiļās saimnieces stiprais stāsts: Vīra aiziešana mani sašķēla gabalos
Gundega GaujaLasāmgabalsKļūda operācijas laikā mainīja Andželas dzīvi: Pamperos pavadīju septiņus mēnešus