Agnese MeierePersonības«Neviens netic, kad pasaku, ka man ir 67.» Aina Poiša atklāti par ģimeni, skaistumu un gadiem
Gunta ŠenbergaPersonībasRakstniece Laima Kota: Stambulā vīrs man dod maizi un jumtu virs galvas. Sēdi un baudi!
Līga BlauaPersonībasAusmas Cimdiņas gads bez viņas Pētera: Viņš ļoti pārdzīvoja, ka ir man kļuvis par nastu
Nora DriķePersonībasStiprā sieva Igeta Ozoliņa atklāti par mūziku, trīs laulībām un savām ukrainietēm
Kaija ZembergaPersonībasĒvalda Valtera dēls Raits: Tēvs ar saviem izteicieniem reizēm šāva pār svītru
Dace RudzītePersonībasLaila Ilze Purmaliete: Man ir bijušās krāšņas attiecības, bet nekad neesmu apprecējusies
Indra OzoliņaPersonības«Pūču pāri šķiras daudz retāk nekā cilvēki.» Andra Avotiņa pūču vērošanas piezīmes
Līga BlauaPersonībasNika Matvejeva mūža mīla Ilona: Tā bija mīlestība līdz kaulam. Skaista, bet smaga…
Sigita ĀboltiņaPersonībasViņa lasa svešiniekus kā atvērtu grāmatu! Košās Iritas Rozentāles neparastā dzīve un talants
Ilze KlaperePersonībasDāvids par lauku šiku, nūdismu un interneta troļļiem: Man raksta, ka izskatos pēc bomža!