Kaija ZembergaPersonībasPēdējā saruna ar aktieru skolotāju Annu Eižvertiņu: Domāju, esmu pārstrādājusies…
Kristīne IlziņaPersonībasRakstniece ar skaistāko smaidu – Zane Zusta: Kad rakstu, atļauts vien skaļi murrāt kaķim
Kaija ZembergaPersonībasAkvelīna Līvmane: Mana dzīve pierāda, ka sieviete labākajos gados var satikt vīrieti
Kaija ZembergaVeselība«Klīdzēja izārstēs tavu bērnu.» Leģendārās bērnu dakteres Dailas Klīdzējas dzīvesstāsts
Līga BlauaPersonības«Dzīve ik pa laikam mani ir atsēdinājusi.» Katrīnas Dimantas lielo pārbaudījumu gads
Sandra EglītePersonības«Dusmojos, kad dzirdu – kā tu vari Latvijā dzīvot!» Roberto Meloni dzīve pēc operācijas
Laura IkauniecePersonībasSlavas zālē uzņemtā basketboliste Smildziņa-Budovska: Pateicoties šai spēlei, tiku pie vīra
Aiva AlksnePersonības«Lielveikalu pārdevējas ir manas draudzenes!» Kā dzīvo «Sirdsdziesmas» dvēsele Velga Vītola?
Mudīte LuksaPersonības«Jutos vientuļa un uzrakstīju «Limuzīns Jāņu nakts krāsā».» Sirsnīga saruna ar Māru Svīri
Sandra EglītePersonībasParaolimpietis Aigars Apinis atklāti par dzīvi, sportu un sirdslietām: Duka man vēl kaulos ir!
Līga BlauaPersonības«Neesmu viņas datoru atvērusi…» Rakstnieces Ingunas Baueres meitas Laimas atmiņu stāsts