Aiva AlksnePersonības«Raxtu Raxti» dūdinieks Edgars Kārklis: Man nepatīk noteikumi – es daru tā, kā es gribu
Lolita LūsePersonībasZemessardzes komandieris Kaspars Pudāns: Nekad nebiju domājis, ka tikšu tik tālu
Aiva KaneponePersonībasRakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska: Šķiroties darīju daudzas lietas, ko nevajadzēja darīt
Aiva KaneponePersonībasAndra Manfelde par mīlu, atkarību un ģimeni: Tēvu nemīlētās meitas ir kaut kas traģisks
Aiva KaneponePersonībasUzņēmējs Čiris un viņa ceturtā laulība: Romantikas manī nav ne tik, cik melns aiz naga
Aiva AlksnePersonībasKārina Pētersone atklāti par vīra Raimonda Auškāpa aiziešanu: Un tagad sirdī ir miers…
Ilze Anna VītolaPersonībasUģis Olte par dzīvi, kino un ģimeni: Man palaimējies, ka mana sieviete ir interesanta
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasLienes Stepena: Mēs ar Māri nokļuvām avārijā, un šis pārdzīvojums iedeva citu vērtību dzīvei
Ilze Anna VītolaPersonībasUzņēmējs un lauksaimnieks Valters Bruss: Darbu tomēr mēdzam par daudz romantizēt
Aiva AlksnePersonības«Mans pirmais zvans bija pašnāvības zvans…» «Skalbes» uzticības tālruņa eņģelis Anda