Lolita LūsePersonībasArtūrs Skrastiņš: Ir mirkļi, kad man liekas – mani bērni domā, ka esmu labs tēvs
Lolita LūsePersonībasĢenerālis Leonīds Kalniņš: Nesaprotu, kāpēc atsevišķiem cilvēkiem esmu tik nesimpātisks
Dana SinkevičaPersonībasBijušais TV5 šefs un rīdzinieks Šeitelmans par dzīvi Ukrainā: Sākumā vēl nejutos kā ukrainis
Aivars PastalnieksPersonībasAndrejs Gražulis – basketbola zvaigzne no 12 bērnu ģimenes: Es neļaušu sevi apcelt
Toms TimoškoPersonībasRallija braucējs Mārtiņš Sesks: Cilvēki staigā manos fanu kreklos, tātad esam uz pareizā ceļa
Lolita LūsePersonībasEiroparlamentārietis Reinis Pozņaks: Negribētos, lai mans uzvārds kļūst par lamuvārdu
Lolita LūsePersonībasAndrejs Panteļējevs atklāti par mūsdienu politiķiem: Siliņa man reāli iepatikās skolotāju piketā!
Dana SinkevičaPersonībasCik drošas ir Latvijas debesis? Atklāti par mūsu lidmašīnām un gatavību nosargāt valsti
Gundega GaujaLasāmgabalsLidojošais Docents ar paraplānu mugursomā. Mārtiņa Sudāra bīstami skaistie lidojumi
Raimonds RudzātsPersonībasPirmā saruna ar Latvijas futbola izlases treneri Paolo Nikolato: Kad zaudē, tu mācies uzvarēt