Lauma Lūse-KreicbergaVeselībaKā pārdzīvot divus insultus un šķiršanos un būt laimīgai. Agneses Leiburgas stāsts
Sanita KaravoičikaVeselība«Rīt man būs labāk…» Gulbenietis Artūrs Deksnis cīnās ar īpaši agresīvu vēzi
Ilze KlaperePersonībasRakstniece un apzināta uztura trenere Zane Krēsliņa: Jā, man bija ēšanas traucējumi
Guna ZvirbuleVeselībaAusu, kakla un deguna ķirurģe Ligita Kupica: Smadzenes spēj gan saslimdināt, gan atveseļot
Ilze Anna VītolaVeselībaDziedātāja Aija Legzdiņa par operāciju, kas mainīja VISU: Mans svars bija drausmīgi liels
Anija PelūdePersonībasSieviešu ārsts Kristians Šušpanovs: Vairumā Eiropas valstu ginekologi ir vīrieši
Ērika BērziņaVeselībaMeitene, kurai Latvijā veikta revolucionāra smadzeņu operācija. Rēzijas cīņa ar epilepsiju
Anija PelūdeVeselībaDaktere Glednere par nesaldo cukura diabētu: viltīgie simptomi, brīnummiegs un diētas spēks
Anija PelūdePersonībasĶirurgs Haralds Plaudis: Daudzi valstī sirgst ar negribēšanu un nespēju pieņemt lēmumus
Ērika BērziņaVeselībaTrīs reizes saslimt ar vēzi un zaudēt māsu, bet saglabāt cerību. Evijas Unāmas spēka stāsts