Lolita LūseDzīvesstilsPieradināt karalieni: Santas Ančas, Sarmītes Ēlertes un Ingrīdas Circenes rožu dārzs
Vintra VilcāneLasāmgabals«Brodska ienākšana manī notika pēc kapavietas apmeklējuma.» Randiņš Venēcijā
Ginta Auzniece-JaunzemeDzīvesstils9 pasaulē skaistākie dārzi, kas noteikti jāredz! Dārznieka Anša Birznieka zelta izlase
Nora DriķeDzīvesstilsDzintara ķērājas Ilzes Vainovskas stāsts: Es esmu Starptautiskajā mezglu sējēju ģildē
Dace KaņepeDzīvesstilsBrenguļu pagasta pērle – varena saimniecība ar muižas izmēra māju un franču govīm
Sabīne KreseDzīvesstils«Mans uzdevums ir neizraut mājai dvēseli.» Kā jaunais muižnieks atdzīvina Lantes muižu
Egita GaliņaDzīvesstilsPaaudzēs mantots dārgums Saldus pusē: māja ar māla sienām, koka grīdām un vāciešu pēdām
Aiva KaneponeDzīvesstilsTrīs latviešu svētceļnieču piezīmes: Santjago ceļa brīnums un zilā brieža medības Meksikā
Dace KaņepePersonībasAktrises Ievas Puķes mīļā lauku māja – ar saulrieta terasīti, āpsi un bez eiroremonta
Egita GaliņaDzīvesstilsLauku dzīves dienasgrāmata: sievietes ikdiena laukos un tas, ko viņa parasti nestāsta…
Liena BritāneDzīvesstilsDiplomāta Andra Teikmaņa stikla pils ar latvju rakstiem: Sava māja ir īpaša vērtība