Aiva KaneponePersonībasTiem, kas runā, ka ārsti esot nopirkti, es saku: «Nedod Dievs, jums šo izbaudīt!» 1
Iveta TroalikaPersonībasJurģis Liepnieks intervē Lauri Dzelzīti: Jau no bērnu dienām jutos absolūti neaizsargāts
Ilze OlšteinaPersonībasArtūrs nomira 16 gadu vecumā. Visu mūžu viņam pietika ar bērnu redeļu gultiņu, lielāks viņš neizauga
Anna PeipiņaPersonībasGeštaltterapeite Uva Segliņa: Nedomāt par to, kā nav, bet iedziļināties tajā, kas ir
Arta LācePersonībasValsts pārvaldē ir izdarīts viss, lai tu justos kā burvju mākslinieks stikla būrī: Ātrās palīdzības šefs Liene Cipule
Iveta TroalikaPersonībasLaura Dennlere: Sievietei, kura grib veidot ģimeni, ir bīstami paļauties tikai pašai uz sevi 1
Aiva KaneponePersonībasAnita Altmane: «Mani samīt ir ļoti grūti.» Saruna par vīriešiem, dzīves izvēlēm un pašvērtējumu
Ineta MeimanePersonībasKosmētiķe Laura Kalniņa: Meitenes taisnā ceļā no mana kabineta ir gājušas uz tiesu šķirties…
Aiva KaneponePersonībasAktrise Agnese Budovska: Gandrīz katra nokļūšana pie lomas notiek caur sevis uzšķēršanu