Ilze Anna VītolaPersonībasEkskluzīvi! Luka Banki: Gribu, lai beigās manī nav atlicis nekas, lai esmu līdz pēdējam atdevis visu
Anna PeipiņaPersonībasKlīniskā psiholoģe Inese Putniece: Man vienmēr mazliet gribējies mainīt pasauli
Gundega GaujaPersonības«Uzgleznot Jēzu, kurš ēd saldējumu.» Saruna ar multimākslinieci Amaliju Andersoni
Aiva AlksnePersonībasArhitekts Gatis Gavars: Es jūtos labi, jo spēju atšķirt, ko varu ietekmēt un ko nevaru
Aiva AlksnePersonībasSudden Lights līderis Andrejs Reinis Zitmanis: Sākumā nevienu neinteresēja, ko mēs darām
Lolita LūsePersonībasValsts robežsardzes priekšnieks Pujāts: Daži uz robežas notvertie ir visai interesanti tipāži
Lolita LūsePersonībasMiljons par vienādojumu. Saruna ar Daremas Universitātes doktorantu Rūdolfu Treili
Aiva KaneponePersonībasRakstnieces Monikas Zīles meita Baiba: Mamma bija sliktais policists, bet tētis – labais
Aiva AlksnePersonībasValles pamatskola direktors Viegliņš: Jo vairāk bērnu skolā smejas, jo skola ir kvalitatīvāka
Anita PīraPersonībasInterjera arhitekte Anna Bates: Pelēks un melns man savā ziņā šķiet kā ideju trūkums