Traģiski mirušā motosportista Jura Apiņa atraitne Annele: Es gaidu mājienu no Jura…

Vasaras sākumā Latviju pāršalca ziņa, ka Pērnavā treniņbrauciena laikā traģiski gājis bojā motosportists un motobraukšanas instruktors Juris Apinis. «Līdz pat šim brīdim neticu, ka tas ir noticis,» asaras valdot, saka Jura atraitne Annele Apine, trīs gadus vecās Lauras mamma. Viņa ir apņēmības pilna turpināt abu iesākto darbu – attīstīt un pilnveidot auto un moto skolu MotoGuru.
Lauma Lūse-Kreicberga
Foto: no personiskā arhīva

Vasara, rozā mati un jūra

Ar Anneli tikos karstā vasaras dienā – kopš traģēdijas tobrīd bija pagājuši divi mēneši. Iepriekšējā dienā viņa bija nokrāsojusi rozā matus. Agrāk esot daudz eksperimentējusi – bijuši arī zili, zaļi, īsi, gari. Bet rozā savā ziņā esot protests. «Man bija tikšanās ar nāves dūlu, kura ieteica meklēt prieku mazās lietās, pamēģināt savā dzīvē izdarīt kaut ko tādu, ko agrāk biju sev liegusi.

Sanāca tā, ka mocis mūs saveda kopā un mocis mūs šķīra.

Savulaik, kad mums ar Juri sāka veidoties romantiskas attiecības, viņš, izpētot manu feisbuka profilu, novērtēja, ka man nav nevienas rozā krāsas drēbes. Zinot, ka viņam nepatīk, nekad šo krāsu neizvēlējos, lai gan, piedzimstot meitiņai, rozā pārņēma mani līdz sirds dziļumiem.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē