Šarmantās gaisa balonu pilotes Ingas stāsts: Es esmu bagāta!

Par baloniem viņa runā kā par dzīvām būtnēm. Saka arī – noglāstīt koku galotnes, ieelpot mākoni. INGA VAN HAVER. 17 gadus viņa ir gaisa balonu pilote, viena no retajām pilotēm sievietēm. Viņas dzīve ir iedvesmojošs pierādījums sievietes drosmei ceļā uz sapni. Krāšņa sava ceļa gājēja, brīnumaina saskarsmē. Līdz bezgalībai sievišķīga – augstpapēžu kurpes, īsi svārki, gari lakoti nagi. Trīs dēlu mamma (Erlendam 25, Gabrielam 20, Teodoram 9). 
Ineta Meimane
Ineta Meimane
Foto: Ieva Andrupe. Stils: Laila Trilopa

Kad tapa šis raksts, Inga lidoja Grieķijā – krāšņā šovā dalījās ar skaisto fraktāļu mākslas balonu Crystal Gloria. Viņa teica: «Cik labi, raksts Santā būs dāvana manā 45 gadu jubilejā.»
Kad būs iznācis žurnāls, Inga lidos Ungārijā – 120 pasaules sporta pilotu konkurencē pārstāvēs Latviju pasaules gaisa balonu sporta čempionātā, kas šajā nozarē tas pats, kas Formula 1. 

– Manā biogrāfijā ir maz loģikas, viss ir maņu, intuīcijas un laimīgu sakritību noteikts. 

– Patiesībā – arī mērķtiecība un paļāvība situācijām. Vadīji savu reklāmas aģentūru, pārvaldi taju karalisko rehabilitācijas masāžu, esi pilotējusi gaisa balonus ne vien Eiropā, bet arī Āzijā, Amerikā, esi debesīs laulājusi 50 kāzu pārus – Ginesa rekords. Piedzīvojusi likteņa dāvanas, jūtu nodevību, mīlestību. 
– Šodiena ir tas, ko varēju dabūt gatavu, pateicoties pagātnei. 

Es kā meža dzīvnieks – tikai uz maņām paļaujos.

– Tādēļ stāstu par tevi vajadzētu sākt ar to, ka esi Latgales meitene un ka tevi jau kā vidusskolnieci uzņēma Daugavpils teātra aktieru trupā. Tomēr, sekojot mīlestībai, no tā visa atteicies un līdzi mīļotajam klasesbiedram pārcēlies uz Rīgu.
– Esmu sapņotāja. Mani skolotāji, klasesbiedri, arī es pati, ne iedomāties nevarēja, ka reiz ar tādu aizrautību darīšu ko tik tehnisku kā gaisa balona pilotēšanu. Visa mana virzība bija teātra māksla, gadi pagāja daiļlasīšanas konkursos, gulēt gāju ar dzejas grāmatu zem spilvena. Kad Daugavpils teātris organizēja jauno aktieru trupu, lēmu, ka startēšu. Un mani trupā uzņēma ar pirmo numuru. Mana pirmā mīlestība atbrauca ciemos un stingri teica: «Nu, ar aktrisi es tiešām neplānoju būt kopā.»

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē