Rallija braucējs Mārtiņš Sesks: Cilvēki staigā manos fanu kreklos, tātad esam uz pareizā ceļa

Rallija organizators Raimonds Strokšs šajā vasarā uz Latviju atveda Everestu – pasaules rallija čempionāta (WRC) posmu. Ilgi lolotu sapni. Uz starta ar ātrāko Rally1 klases automašīnu stājās talantīgais liepājnieks Mārtiņš Sesks un viņa stūrmanis Renārs Francis. Neraugoties uz lielo spiedienu, ekipāža ar spožo uznācienu pārsteidza pasauli, taču lielākie izaicinājumi vēl tikai priekšā.
Toms Timoško
Toms Timoško
Foto: Toms Svilāns

– Pēc WRC Latvijas posma devies uz ārzemēm.
– Jā, tikko atgriezos no Indonēzijas. Esmu riepu ražotāja MRF komandas pārstāvis un ik pa laikam dodos uz Indonēziju, lai trenētu vienu braucēju – Ziemeļsumatras salas gubernatoru. Tā ir ļoti interesanta pieredze. Cenšos nekad neatteikt dažādām iespējām.

Mums ar draugiem ir iekšējais joks, ka tusiņā vienmēr vajag atskaņot kādu Artūra Duboka un A-Eiropas dziesmu.

– Daudzi to nezina, bet tavs otrais vārds ir Nikijs. NBA, NHL un citās līgās ārzemniekus mēdz iesaukt viegli izrunājamos vārdos. Ņemot vērā, ka šis vārds tev dots par godu vairākkārtējam F1 čempionam Nikijam Laudam, tas varētu nostrādāt kā mārketinga triks.
– Pats interesantākais, ka es šo biju visu laiku taupījis, un tad man vienā intervijā fakts izspruka. Licencē man nekad otrs vārds nav bijis ierakstīts, tāpēc to neviens nezināja. Kad pienāks īstais laiks, šis būs kā džokers azotē. Būs jāsāk to izmantot.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē